Ce face Antonia de când Alex Velea a plecat la Asia Express. Andreea Balan a dat-o de gol. Foto

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
27/10/2019, 20:04
Ce face Antonia de când Alex Velea a plecat la Asia Express. Andreea Balan a dat-o de gol. Foto GALERIE FOTO
Andreea bălan, Antonia și cei 4 copii. Sursa foto - facebook

S-a aflat și ce face Antonia de când Alex Velea a plecat la Asia Express. Andreea Bălan a dat-o de gol. Aceasta a avut parte de o întâlnire neprogramată cu Antonia chiar la mall! Cele două mămici au dat nas în nas într-un important magazin. Culmea, ambele erau însoțite de copii. Andreea bălan era alături de cele două fetițe ale sale, în timp ce Antonia a venit la mall cu cei doi băieți. Bălan spune că a profitat de ultima zi a weekendului și a vrut să le ducă pe Ella și Clara într-un centru de magazine din capitală.

Ce face Antonia de când Alex Velea a plecat la Asia Express

Fără să știe una de cealaltă, Antonia a ieșit și ea la cumpărături în compania celor doi băieți pe care îi are cu Alex Velea, Dominic și Akim. Nu a durat mult până când drumurile lor s-au intersectat. ambele cântărețe s-au arătat mai mult decât fericite de întâlnire și n-au ratat ocazia de a se fotografia împreună, alătui de copiii lor. „Când mămicile se întâlnesc la mall și își povestesc cum e viața cu mai mulți copii?❤️Antonia”, a spus Andrea Bălan.

„Mămici frumoase cu copii minunați”, „Două mămici foarte frumoase cu copii minunați”, „Sunteți superbe amândouă, dar mai ales toți îngerașii!”, „Mămici tinere și frumoase’, ” Copiii frumoși și mămicile, de asemenea, tare-s frumoase!”, „Frumoas… posibil cuscre”, „Mămici tinere și frumoase”, „Două mămici frumoase! de copii ce să spun, frumoși foc! Așa mămici, așa copii!”, „Cele mai frumoase mămici!”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care ele două le-au primit după ce au urcat poza pe o rețea de socializare.

Fotografie de colecție cu toți copiii

Vă reamintim că la începutul lunii, Ella, fata cea mare a Andreei Bălan a împlinit 3 ani de zile. Fericita mămică și soțul său, George Burcea i-au pregătit micuței o surpriză.I-au făcut un tort cu două etaje, pe care au „defilat” numeroase personaje din desenele animate. evenimentul a ajuns și pe rețelele de socializare. „Azi, Ella împlineste 3 ani!????. 3 ani minunați în care ne-am schimbat fundamental, am devenit mai buni, oferim iubire necondiționată și suntem cei mai fericiți!”, a scris Andreea Bălan pe contul personal de Facebook.

Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea. Evenimentul s-a produs in luna martie a anului 2017, dar nunta a avut loc în urmă cu doar ceva timp. Cei doi au împreună două fetițe, pe Ella și Clara Maria.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×