Ce tarife au Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Artistele au dezvăluit suma pentru care merg la evenimente

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/10/2019, 12:20
Ce tarife au Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Artistele au dezvăluit suma pentru care merg la evenimente GALERIE FOTO
Ce tarife percep Andreea Bălan și Andreea Antonescu pentru a cânta la evenimente. Sursa foto: tvmania.ro

S-a aflat exact ce tarife percep Andreea Bălan și Andreea Antonescu pentru a-ți cânta la nuntă sau la orice alt eveniment privat. Cele două vedete s-au reunit după amar de vreme și cântă din nou în proiectul Andre. Au spectacole însă și separat.

Ce tarife percep Andreea Bălan și ANdreea Antonescu pentru a cânta la evenimente

Andreea Bălan face un adevărat spectacol, iar dacă o vei aduce la nunta ta, vei avea asigurat și dansul mirilor. Vei dansa ca un adevărat profesionist, tu și aleasa inimii tale, deoarece vei lua lecții particulare cu dansatorul Andreei Bălan.

Andreea Bălan și Petrișor cer pentru o nuntă 4500 de euro + TVA și au un mesaj foarte frumos realizat pentru viitorii mirii. „Andreea Bălan și Petrișor îți fac nunta de vis! Ai visat la o nuntă ca în povești? Îți dorești ca valsul mirilor să fie memorabil, iar invitații să aibă parte de un adevărat show și să se distreze toată noaptea? Andreea Petrișor, dansatorii și bandul îți vor face petrecerea o poveste magică plină de culori, costume spectaculoase și momente coregrafice excepționale”.

Ce tarife percep Andreea Bălan și Andreea Antonescu pentru a cânta la evenimente
Ce tarife percep Andreea Bălan și Andreea Antonescu pentru a cânta la evenimente. Sura foto: click.ro

Andreea Bălan solicită 4500 de euro

În schimbul celor 4500 de euro, Andreea Bălan face un show incendiar. Printre cele două reprize de 45 de minute de muzică live, alături de dansatorii ei, Andreea Bălan va avea grijă ca invitații de la nuntă să se simtă foarte bine, astfel că, ea le-a pregătit multe dansuri și 12 schimbări de costume.

Andreea Antonescu în schimb acceptă să cânte pentru mai puțini bani, ținând cont că nu oferă nici un spectacol de nivelul celui oferit de colega ei. Așadar, Andreea Antonescu percepe un tarif de 2000 de euro pentru a cânta la o nuntă sau un alt tip de eveniment privat. Pentru un concert în aer liber sau la mall, Andreea Antonescu este plătită cu 1500 de euro, iar pentru revelion, tariful se ridică la 3000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×