Bianca Drăgușanu și-a schimbat numele. Noi detalii despre nuntă: „Ne-am gândit la niște cântăreți internaționali”

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/09/2019, 11:03
Bianca Drăgușanu și-a schimbat numele. Noi detalii despre nuntă: „Ne-am gândit la niște cântăreți internaționali” GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu și-a schimbat numele în Bodi. Sursa foto: Vorbește lumea PRO TV

Bianca Drăgușanu a oferit noi detalii despre nuntă. Vedeta și-a schimbat numele după ce a făcut cununia civilă cu Alex Bodi. Astfel că, pe blondină o cheamă de acum… Bianca Bodi. Vedeta a povestit în matinalul de la PRO TV că pregătirile pentru marea petrecere nu sunt finalizate pentru că mai sunt multe lucruri de pus la punct.

Bianca nu mai e Drăgușanu în acte

Se pare că Alex Bodi a cucerit-o definitiv pe Bianca și este al doilea bărbat cu care vedeta a mers mai departe, oficializându-și relația în fața ofițerului de stare civilă. Celor doi porumbei le-a mai rămas un singur hop: cununia religioasă. S-a tot speculat în ultima vreme că nunta ba a fost anulată, ba se va face mai repede, iar acum cei doi au oferit câteva detalii despre cum stă, de fapt, treaba.

Bianca a spus că nu se poate organiza o nuntă în 30 de zile și că și-ar dori ca atât cununia religioasă, cât și petrecerea să fie ca la carte, respectând 100% doleanțele mirilor. Fosta prezentatoare de la Kanal D a spus în emisiunea „Vorbește lumea” că și-ar dori foarte multi anumiți artiști internaționali la nuntă, fără însă să dea nume.

bianca drăgușanu nuntă
Bianca vrea o nuntă grandioasă, fapt pentru care pregătirile mai durează. Sursa foto: captură PRO TV

Ce variante are Bianca pentru nuntă

„Nu știu de unde zvonurile cu nunta acum. O să fie, clar. Teoretic nu ai cum să organizezi o nuntă în 30 de zile. Ne-am dorit niște cântăreți internaționali… Sunt două variante: ori o să mă ia cu avionul și mergem pe o plajă desculți, iar a doua variantă este să fie ceva foarte grandios. Ne-am gândit să fie una restrânsă, cu apropiații, ori… avem variante, doar că nu avem timp acum”, a spus Bianca Drăgușanu, acum Bianca Bodi.

Bianca și Alex au fost premiați recent la un eveniment monden din Monaco: „Am primit propunerea de a apărea pe coperta unei reviste. Am luat premiul pentru cel mai stilat cuplu”, au spus cei doi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×