Bianca Drăgușanu și-a schimbat numele. Noi detalii despre nuntă: „Ne-am gândit la niște cântăreți internaționali”

Dan Suta  
înStiri mondene
29/09/2019, 11:03
Bianca Drăgușanu și-a schimbat numele. Noi detalii despre nuntă: „Ne-am gândit la niște cântăreți internaționali”GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu și-a schimbat numele în Bodi. Sursa foto: Vorbește lumea PRO TV

Bianca Drăgușanu a oferit noi detalii despre nuntă. Vedeta și-a schimbat numele după ce a făcut cununia civilă cu Alex Bodi. Astfel că, pe blondină o cheamă de acum… Bianca Bodi. Vedeta a povestit în matinalul de la PRO TV că pregătirile pentru marea petrecere nu sunt finalizate pentru că mai sunt multe lucruri de pus la punct.

Bianca nu mai e Drăgușanu în acte

Se pare că Alex Bodi a cucerit-o definitiv pe Bianca și este al doilea bărbat cu care vedeta a mers mai departe, oficializându-și relația în fața ofițerului de stare civilă. Celor doi porumbei le-a mai rămas un singur hop: cununia religioasă. S-a tot speculat în ultima vreme că nunta ba a fost anulată, ba se va face mai repede, iar acum cei doi au oferit câteva detalii despre cum stă, de fapt, treaba.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bianca a spus că nu se poate organiza o nuntă în 30 de zile și că și-ar dori ca atât cununia religioasă, cât și petrecerea să fie ca la carte, respectând 100% doleanțele mirilor. Fosta prezentatoare de la Kanal D a spus în emisiunea „Vorbește lumea” că și-ar dori foarte multi anumiți artiști internaționali la nuntă, fără însă să dea nume.

bianca drăgușanu nuntă
Bianca vrea o nuntă grandioasă, fapt pentru care pregătirile mai durează. Sursa foto: captură PRO TV

Ce variante are Bianca pentru nuntă

„Nu știu de unde zvonurile cu nunta acum. O să fie, clar. Teoretic nu ai cum să organizezi o nuntă în 30 de zile. Ne-am dorit niște cântăreți internaționali… Sunt două variante: ori o să mă ia cu avionul și mergem pe o plajă desculți, iar a doua variantă este să fie ceva foarte grandios. Ne-am gândit să fie una restrânsă, cu apropiații, ori… avem variante, doar că nu avem timp acum”, a spus Bianca Drăgușanu, acum Bianca Bodi.

Bianca și Alex au fost premiați recent la un eveniment monden din Monaco: „Am primit propunerea de a apărea pe coperta unei reviste. Am luat premiul pentru cel mai stilat cuplu”, au spus cei doi.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×