Gina Pistol, surprinsă într-o ipostază rușinoasă la Asia Express. Cei de la Antena 1 au făcut publică imaginea

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Reality show
04/11/2019, 12:08
Gina Pistol, surprinsă într-o ipostază rușinoasă la Asia Express. Cei de la Antena 1 au făcut publică imaginea GALERIE FOTO
Gina Pistol filmează în Filipine show-ul Asia Express. Sursa foto: Instagram

Căldură mare în Filipine, acolo unde Gina Pistol și colegii filmează pentru Asia Express! Pe pagina oficială de Instagram a reality-show-ului, cei de la Antenă au publicat la story o imagine destul de stânjenitoare cu prezentatoarea postului de televiziune.

Gina Pistol își face vânt în zona intimă

Gina Pistol se plânge de vremea extrem de călduroasă, în timp ce își ridica fusta și folosește evantaiul ca să își răcorească… zona intimă. Imaginea a fost publicată fără niciun menajament și cel mai probabil nu a fost tocmai pe placul vedetei, căci ea s-a ferit întotdeauna să apară în ipostaze ce pot fi rușinoase. (NOTĂ: Pentru a vedea imaginile destul de stânjenitoare cu Gina Pistol, accesează galeria foto).

Concurenții au ajuns acum câteva zile în Filipine pentru a participa la Asia Express. Sezonul acesta se va filma în două țări asiatice, Filipine și Taiwan. În noul sezon participă Sorin Bontea, Speak și Libelula (Ștefania), Răzvan Fodor, cântăreața Adda și soțul ei, Cătălin, Nico și fiica ei, Alexandra, Lia Bugnar, Maria Buză, Florin Ristei, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan și Alex Abagiu, printre alții.

Oase, co-prezentatorul show-ului

Una dintre surprizele acestui sezon este readucerea lui Oase în show-ul de la Antenă, de data asta în calitate de co-prezentator. Fanii emisiunii au fost la fel de surprinși să vadă că printre concurenții noului sezon se numără și chef Sorin Bontea de la Chefi la cuțite. „Acum, la a doua tinerețe m-am gândit să încerc și asta. Dacă tot nu m-am mobilizat să merg la sală, în Asia Express nu voi avea de ales. În momentul de față, cel mai dificil mi se pare să fac echipă cu Fodor, pentru că am descoperit că avem amândoi aceleași tabieturi…și că ne trosnesc genunchii. Despre spiritul meu de competiție nu vă mai zic, bănuiesc că ați văzut deja ce se întâmplă la Chefi la cuțite”, a declarat Bontea pentru a1.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×