Gigi Becali, gest extrem după nuntă. A aliniat toţi bucătarii şi ospătarii şi le-a dat câte 200 de euro. Foto

Alex Năstase   
în Stiri mondene
13/10/2019, 11:05
Gigi Becali, gest extrem după nuntă. A aliniat toţi bucătarii şi ospătarii şi le-a dat câte 200 de euro. Foto GALERIE FOTO
Gigi Becali a împărțit bani ospătarilor. Sursa foto - facebook

Gigi Becali, gest extrem după nunta fiicei Teodora. Mulțumit peste măsură de felul în care a decurs întreg evenimentul, socrul mic nu a dorit o clipă să rămână dator în fața nimănui. Astfel, latifundiarul din Pipera a aliniat toți bucătarii și toți ospătarii și a început să împartă bani cu nemiluita. Becali nu s-a uitat o clipă la portofel și a scos o sumă mai mult decât importantă din buzunare. Peste 20 de mii de euro a cheltuit acesta cu „tipsuri” oferite tuturor celor din staff, indiferent cu ce s-au ocupat.

Gigi Becali, gest extrem după nuntă

Astfel, indiferent că au servit la masă sau au pregătit mâncarea, toți cei implicați au primit câte 200 de euro, bacșiș din partea patronului FCSB. Gigi Becali a făcut o adevărată atmosferă în timp ce le-a împărțit banii oamenilor. A glumit cu ospătarii, a râs cu bucătarii și a avut câte un cuvânt și o poantă pentru fiecare în parte. La final toată lumea a plecat mulțumită. De altfel, unii dintre ei au spus că l-au văzut pentru prima oară în realitate pe Becali.

„Nu mi-a venit să cred că vrea să ne vadă, să ne cunoască, să stea de vorbă cu noi. Când ne-a chemat șeful am crezut că glumește cu noi. Încă nu îmi vine să cred că l-am văzut. Ne-a dat câte 200 de euro la fiecare”, a spus unul dintre ospătarii care au servit la mese nuntașii. Nici lăutarii n-au scăpat de generozitatea patronului roș albaștrilor. Deși aceștia n-au cerut niciun ban, Becali și-a făcut datoria și în cazul lor

Gigi Becali, gest extrem după nuntă. Becali
Bucătarii și ospătarii au primit câte 200 de euro. Sursa foto – facebook

A aliniat toţi bucătarii şi ospătarii şi le-a dat câte 200 de euro

Latifundiarul din Pipera le-a dat câte 3000 de euro de căciulă muzicanților. Este adevărat că aceștia încă nu și-au terminat treaba și vor fi alături de alai și în următoarele 24 de ore. De remarcat că duminică dimineața, conform tradiției machedonilor, se pregătește alaiul care va merge acasă la mireasă. Bani a dat Becali și pentru programul artistic. Andra a solicitat nu mai puțin de 6 mii de euro pentru a cânta la nunta Teodorei.

Gazda întregului eveniment a fost Cătălin Măruță, iar vedeta PRO TV nu s-a lăsat nici el mai prejos când a venit vorba de onorariu.  Aproximativ 3.000 de euro a încasat realizatorul emisiunii La Măruță pentru a prezenta petrecerea de nuntă a fiicei lui Gigi Becali.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×