Andra a cântat la nunta Teodorei Becali! Gigi Becali a dat o avere ca sa îi prezinte evenimentul Cătălin Măruță

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/10/2019, 10:10
Andra a cântat la nunta Teodorei Becali! Gigi Becali a dat o avere ca sa îi prezinte evenimentul Cătălin Măruță
Gigi Becali s-a distrat pe cinste la nunta fiicei sale. Sursa foto: click.ro

În acest weekend, Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, și-a unit destinele cu alesul inimii sale, Theodor Mincu, iar latifundiarul din Pipera a avut grijă ca tânăra de 24 de ani să aibă parte de nunta mult-visată. După emoționanta ceremonie desfășurată în Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Capitală, cei doi îndrăgostiți au mers la Palatul Snagov pentru petrecere, iar patronul clubului de fotbal FCSB a avut grijă ca totul să fie organizat în cel mai mic detaliu.

Gigi Becali a plătit o mică avere pentru a-i avea pe Andra și Cătălin Măruță la nunta fiicei sale

Cum era de așteptat, programul artistic a fost și el pe măsura unui eveniment despre care s-a vorbit și se va vorbi multă vreme de acum încolo, mai ales că Gigi Becali nu s-a uitat deloc la bani când a venit vorba să-i încânte pe proaspeții însurăței, dar și pe cei 700 de invitați cu artiști de seamă care să acopere toate gusturile muzicale.

Printre aceștia se numără și Andra, care, pentru a cânta la nunta fiicei sale, i-a cerut finanțatorului „roș-albaștrilor” o sumă deloc de neglijat. 6.000 de euro a scos din buzunar omul de afaceri pentru a încinge ritmul de dans pe melodiile uneia dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Gazda întregului eveniment a fost nimeni-altul decât Cătălin Măruță, iar carismaticul prezentator nu s-a lăsat nici el mai prejos când a venit vorba de onorariu.  Aproximativ 3.000 de euro a încasat realizatorul emisiunii La Măruță de la Pro TV, pentru a prezenta petrecerea de nuntă a fiicei lui Gigi Becali.

Andra și Cătălin Măruță, plătiți regește pentru a participa la nunta fetei lui Becali. Sursa foto: click.ro
Andra și Cătălin Măruță, plătiți regește pentru a participa la nunta fetei lui Becali. Sursa foto: click.ro

Lăutarii machedoni au vrut să cânte pe gratis

Dacă Andra și soțul său au cerut sume impresionante de bani pentru a lua parte la cel mai fericit eveniment din viața latifundiarului din Pipera, nu același lucru putem spune despre lăutarii machedoni. Potrivit tradiției, aceștia s-au oferit să cânte pe gratis la nunta fiicei sale, însă Gigi Becali nu a putut accepta, chiar dacă gestul l-a emoționat până la lacrimi. Patronul echipei de fotbal FCSB i-a chemat pe fiecare în parte și i-a omenit cu câte 3.000 de euro.

După ce i-au încântat pe invitați cu cele mai cunoscute refrene machedonești, muzicanții vor însoți duminică dimineața alaiul care o va lua pe Teodora de acasă pentru a o „preda” mirelui, conform datinilor pe care familia le respectă cu sfințenie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×