Andra a cântat la nunta Teodorei Becali! Gigi Becali a dat o avere ca sa îi prezinte evenimentul Cătălin Măruță

Bogdan Solomon  
înStiri mondene
13/10/2019, 10:10
Andra a cântat la nunta Teodorei Becali! Gigi Becali a dat o avere ca sa îi prezinte evenimentul Cătălin Măruță
Gigi Becali s-a distrat pe cinste la nunta fiicei sale. Sursa foto: click.ro

În acest weekend, Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, și-a unit destinele cu alesul inimii sale, Theodor Mincu, iar latifundiarul din Pipera a avut grijă ca tânăra de 24 de ani să aibă parte de nunta mult-visată. După emoționanta ceremonie desfășurată în Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Capitală, cei doi îndrăgostiți au mers la Palatul Snagov pentru petrecere, iar patronul clubului de fotbal FCSB a avut grijă ca totul să fie organizat în cel mai mic detaliu.

Gigi Becali a plătit o mică avere pentru a-i avea pe Andra și Cătălin Măruță la nunta fiicei sale

Cum era de așteptat, programul artistic a fost și el pe măsura unui eveniment despre care s-a vorbit și se va vorbi multă vreme de acum încolo, mai ales că Gigi Becali nu s-a uitat deloc la bani când a venit vorba să-i încânte pe proaspeții însurăței, dar și pe cei 700 de invitați cu artiști de seamă care să acopere toate gusturile muzicale.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Printre aceștia se numără și Andra, care, pentru a cânta la nunta fiicei sale, i-a cerut finanțatorului „roș-albaștrilor” o sumă deloc de neglijat. 6.000 de euro a scos din buzunar omul de afaceri pentru a încinge ritmul de dans pe melodiile uneia dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Gazda întregului eveniment a fost nimeni-altul decât Cătălin Măruță, iar carismaticul prezentator nu s-a lăsat nici el mai prejos când a venit vorba de onorariu.  Aproximativ 3.000 de euro a încasat realizatorul emisiunii La Măruță de la Pro TV, pentru a prezenta petrecerea de nuntă a fiicei lui Gigi Becali.

Andra și Cătălin Măruță, plătiți regește pentru a participa la nunta fetei lui Becali. Sursa foto: click.ro
Andra și Cătălin Măruță, plătiți regește pentru a participa la nunta fetei lui Becali. Sursa foto: click.ro

Lăutarii machedoni au vrut să cânte pe gratis

Dacă Andra și soțul său au cerut sume impresionante de bani pentru a lua parte la cel mai fericit eveniment din viața latifundiarului din Pipera, nu același lucru putem spune despre lăutarii machedoni. Potrivit tradiției, aceștia s-au oferit să cânte pe gratis la nunta fiicei sale, însă Gigi Becali nu a putut accepta, chiar dacă gestul l-a emoționat până la lacrimi. Patronul echipei de fotbal FCSB i-a chemat pe fiecare în parte și i-a omenit cu câte 3.000 de euro.

După ce i-au încântat pe invitați cu cele mai cunoscute refrene machedonești, muzicanții vor însoți duminică dimineața alaiul care o va lua pe Teodora de acasă pentru a o „preda” mirelui, conform datinilor pe care familia le respectă cu sfințenie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×