Gigi Becali a aruncat cu banii pe lăutari la nunta Teodorei Becali! FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/10/2019, 09:28
Gigi Becali a aruncat cu banii pe lăutari la nunta Teodorei Becali! FOTO GALERIE FOTO
Gigi Becali a fost sufletul petrecerii la nunta fiicei sale, Teodora. Sursa foto: Instagram

Sâmbătă, 12 octombrie, Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Theodor Mincu, iar latifundiarul din Pipera a avut grijă ca tânăra de 24 de ani să aibă parte de o nuntă ca în povești. De altfel, patronul clubului FCSB a fost sufletul petrecerii de după cununia religioasă, desfășurate la Palatul Snagov, în prezența a peste 700 de invitați.

Gigi Becali a aruncat cu banii pe lăutari

Cum era de așteptat, omul de afaceri nu s-a uitat deloc la bani și, după ce a încins ringul de dans pe melodiile unora dintre cei mai îndrăgiți artiști din toate genurile muzicale, plătiți regește pentru a întreține atmosfera, a venit rândul lăutarilor machedoni. Se știe că Gigi Becali este un mare fan al muzicii cu specific machedonesc și, de îndată ce aceștia și-au făcut apariția, finanțatorul „roș-albaștrilor” nu a mai putut rezista tentației și a urcat pe scenă. Apoi, sute de euro au „zburat”, pur și simplu din buzunarul său, spre încântarea tuturor celor prezenți la fericitul eveniment.

Chiar dacă lăutarii nu i-au cerut niciun ban pentru a cânta la nunta fiicei sale, pentru că așa este orânduiala la machedoni, Becali nici nu a vrut să audă de așa ceva. Generos cum îl cunoaștem, latifundiarul din Pipera i-a chemat pe fiecare în parte și i-a omenit cu câte 3.000 de euro. Trebuie spus că duminică dimineața, conform tradiției, se pregătește alaiul care va merge acasă la mireasă pentru a o „preda” mirelui, astfel că treaba muzicanților machedoneni nu s-a încheiat.

Latifundiarul din Pipera a aruncat cu bani la nunta fiicei sale. Sursa foto: Instagram
Latifundiarul din Pipera a aruncat cu bani la nunta fiicei sale. Sursa foto: Instagram

Călugării de la Frăsinei au participat la cununia religioasă

Nici cununia religioasă nu a fost lipsită de momente speciale, mai ales că trei călugări au venit special de la Frăsinei pentru a lua parte la fericitul moment în care Teodora și alesul inimii sale și-au spus „DA” în fața lui Dumnezeu. Potrivit spuselor patronului FCSB, aceștia trăiesc în pustietate și nu au mai văzut chip de femeie de mai bine de zece ani.

Ei sunt pustnici, stau în munţi…  N-a mai văzut civilizaţie de 20 de ani! A stat într-o scorbură! Ei stau pe la Frăsinei, unde este mănăstire de călugări. Ei mă iubesc pe mine şi i-am rugat să vină în biserică să facă rugăciune. Rugăciunea lor e rugăciune auzită! Rugăciunea celor trei călugări face cât rugăciunea tuturor bucureştenilor! I-am chemat şi au venit de bucurie pentru mine. Oameni care au stat în pustiu. Ei sunt cei mai speciali dintre toţi!”, a dezvăluit Gigi Becali.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×