Imagini cu Teodora Becali în rochie de mireasă. Emoții pentru familia lui Gigi la cununia religioasă – GALERIE FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/10/2019, 17:14
Imagini cu Teodora Becali în rochie de mireasă. Emoții pentru familia lui Gigi la cununia religioasă – GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Imagini cu Teodora Becali în rochie de mireasă. Sursa foto: România TV

Au apărut primele imagini cu Teodora Becali în rochie de mireasă. Fiica în vârstă de 25 de ani a patronului FCSB a ajuns la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou înainte de ora 17:00, atunci când soborul de preoți au început să oficieze slujba. Teodora a fost extrem de zâmbitoare și respectuoasă cu presa adunată în fața lăcașului de cult, iar tatăl ei, mândru nevoie-mare!

Imagini cu Teodora Becali în rochie de mireasă. Fata arată extraordinar!

Iată că a sosit și marea zi pentru fata lui Gigi! Teodora Becali a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a jura iubire eternă și loialitate bărbatului vieții sale, Theodor Mihai Mincu. Tânăra va avea parte de o petrecere în cel mai pur spirit machedon, iar tatăl ei va fi cu siguranță sufletul petrecerii.

Darul la nunta Teodorei Becali, la un calcul simplu având în vedere cât costă meniul de la o nuntă la Palatul Snagov, variază între 400 și 5.000 de euro. Meniul se ridică undeva la 850 de lei, conform datelor oficiale. Pentru sindrofia de azi, Becali a scos din buzunar nu mai puțin de 500.000 de euro, 20.000 de euro fiind destinați doar trupei sale preferate, Pindu.

Soțul și tatăl Teodorei, îmbrăcați de Alexandru Ciucu

Cât despre ținutele soțului Teodorei, Mihai Mincu, și ale lui Gigi Becali, ambele au fost realizate la comandă de către designerul Alexandru Ciucu. „Mihai Mincu va avea trei ținute pentru acest eveniment: un costum bordeaux cu vestă la două rânduri și nasturi aurii pentru cununia civilă, iar pentru cununia religioasă a ales un smoking ivoire cu revere din mătase și vestă neagră din cea mai prețioasa mătase brocart”, a spus Ciucu, conform digisport.ro.

„Seara va purta un smoking negru, iar pantalonii vor avea vipușcă din mătase. Ca o particularitate, atât George Becali cât și ginerele său au comandat pentru acest eveniment și cămași din mătase cu plisse făcut manual în Atelierul de Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu”, a mai spus Ciucu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×