Gianina din Las Fierbinți s-a săturat de izolare și abia așteaptă să revină pe micul ecran! Anca Dumitra duce dorul personajului său: „Este o plăcere să o joc”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/04/2020, 19:04
Gianina din Las Fierbinți s-a săturat de izolare și abia așteaptă să revină pe micul ecran! Anca Dumitra duce dorul personajului său: „Este o plăcere să o joc”
Anca Dumitra duce dorul Ginaninei, personajul său din Las Fierbinți. Actrița este izolată la domiciliu de mai bine de o lună. Sursa foto: Facebook

Răspândirea tot mai agresivă a noului tip de coronavirus pe teritoriul țării nu doar că ne-a obligat să stăm în casă pe o perioadă nedeterminată, dar ne-a privat și de șansa de a urmări cele mai îndrăgite producții ale momentului.

Asta pentru că producții precum Sacrificiul, Vlad sau Las Fierbinți au întrerupt filmările și nu se știe, cel puțin pentru moment când vor putea să reintre pe făgașul normal.

Anca Dumitra îi duce dorul Gianinei din Las Fierbinți, chiar dacă personajul a împiedicat-o să joace în filme de lung metraj

Dar vă propunem să ne oprim asupra serialului de comedie difuzat de Pro TV, căci Anca Dumitra, actrița care îi dă viață Geaninei, simpatica tânără râvnită de Giani, Bobiță, Dorel și toți ceilalți locuitori mai mult sau mai puțin însurați ai satului ialomițean nu a mai ieșit din casă de mai bine de o lună și recunoaște că se plictisește de moarte. Ba mai mult, arde de nerăbdare să se întoarcă la treabă, pentru că îi lipsesc atât platoul de filmare, cât și scândura scenei.

Și dacă ne gândim că vreme de peste 10 ani cele două au fost nedespărțite, nu e de mirare că frumoasa brunetă nu poate sta departe de personajul său din Las Fierbinți. Asta deși la început era destul de reticentă și nu voia să meargă la castingul pentru rolul care i-a adus celebritatea, dar a pus pe fugă mulți producători.

Așa se face că tânăra actriță nu a avut până acum ocazia să joace în pelicule de lungmetraj. Nu regretă, însă, alegerea făcută și afirmă cu toată siguranța că ar proceda la fel dacă ar putea da timpul înapoi.

Ce spune Anca Dumitra despre rolul care i-a adus celebritatea

Pe vreme asta, anul trecut, filmam ziua și aveam spectacol seara. De abia aștept să ne reîntoarcem și să facem în continuare ce ne place. Acum nu fac altceva decât să stau în casă, probabil la fel ca aproape toată lumea.

Este o plăcere să mă joc de-a Gianina, în cazul meu. O dificultate a existat la început, dar pe măsură ce a trecut timpul și s-au înmulțit sezoanele și zilele de filmare totul vine un pic cu ușurință, îți vin la îndemână niște lucruri”, a  declarat Anca Dumitra pentru libertatea.ro.

În urmă cu câteva zile, carismatica actriță şi-a sărbătorit mama şi nu a putut rata ocazia de a-i transmite un mesaj emoţionant prin intermediul rețelelor de socializare. Apoi, a deschis sertarul cu amintiri şi, cuprinsă de nostalgie, le-a reamintit fanilor de videoclipul piesei „Temptation”, lansat în urmă cu zece ani de băieții de la David DeeJay feat Dony .

Iar de aici și până la rolul care avea să-i aducă celebritatea a mai fost doar un pas. „Au trecut 10 ani de la acest clip, filmat în primăvara lui 2010. Multe s-au schimbat de atunci Enjoy”, le-a povestit Anca Dumitra tuturor celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×