Giani din Las Fierbinți, interviu de Paște: ”Ar trebui să plecăm de acasă cu o bază”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/04/2020, 23:11
Giani din Las Fierbinți, interviu de Paște: ”Ar trebui să plecăm de acasă cu o bază”
Giani din Las Fierbinți, interviu de Paște: ”Ar trebui să plecăm de acasă cu o bază”. Sursa foto: Instagram.com

Costi Diță, actorul care îl interpretează pe Giani în celebrul serial „Las Fierbinți”, difuzat la postul de televiziune Pro TV a dezvăluit care sunt lucrurile care îl deranjează cel mai mult la societatea noastră. Cunoscutul actor a acordat un interviu inedit în care a vorbit despre carieră, planuri și multe altele.

Giani din serialul „Las Fierbinți”, interviu despre viața personală și proiecte

Costi Diță (40 de ani) nu duce lipsă de proiecte: joacă un rol memorabil în serialul „Las Fierbinți”, are spectacole de stand-up comedy și face parte din proiectul „Pe Bune?!” difuzat la Pro TV. Perioada aceasta cunoscutul actor stă acasă ca noi toți ceilalți, dar a făcut mărturisiri importante despre carieră și viață personală.

Îndrăgitul actor a mărturisit că este deranjat de lipsa bunului simț în societatea noastră și a dat exemplu mai multe cazuri pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului. În plus, Giani spune că lipsa de respect lipsește oamenilor ceea ce duce la haos și jigniri.

„Cred că cel mai tare mă deranjează lipsa bunului simț, raportul acesta în care nu respectăm persoană de lângă și intrăm foarte ușor peste drepturile ei. E suficient să ai o mașină sau o casă, astea ne dau cumva un raport superior și e prost înțeleasă treaba asta cu respectul.

Pentru că respectul nu are nicio legătură cu averea, cu reușitele în viață. Cred că ar trebui să plecăm de acasă cu o bază, să-l respectăm pe cel de lângă noi, iar treaba asta ar ajută foarte mult societatea”, a declarat actorul pentru click.ro.

Celebrul actor nu are timp pentru pasiuni sau vacanțe

Renumitul actor din serialul de la Pro TV a mărturisit că din cauza programului foarte aglomerat nu prea are timp de pasiuni. În puținele ore în care este liber profită să se odihnească și să-și încarce bateriile pentru perioadele solicitante.

Giani, așa cum este cunoscut de telespectatori, a mărturisit că obișnuiește să meargă pe bicicletă în timpul liber sau ascultă muzică. Totodată, vedeta încearcă să-și facă timp și pentru sală sau de cele mai multe ori lucrează la un nou scenariu.

„Nu prea am timp liber, cum vă ziceam, dar când găsesc câteva ore, ori mă apucă treaba cu montatul/filmatul, în zona asta. Ori vreau să fac regie de teatru sau regie de film, ori mă gândesc la un scurt scenariu.

În rest, merg cu bicicleta, ascult muzică, fac sală. Sunt în toate direcțiile, asta te ține viu și le recomand tuturor să facă așa, pentru că de multe ori lăsăm hobby-urile noastre pe ultimul loc”, a mai povestit Costi Diță.

De asemenea, actorul a mai spus că unele proiecte ajung să se suprapună ceea ce îi dă peste cap ritmul normal. Cât despre timpul pe care îl petrece alături de cei dragi Costi Diță preferă să-și ia familia și să iasă în afara Bucureștiului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×