Gheorghe Dincă se teme pentru viața lui! Vrea să aibă pază suplimentară când este adus în fața instanței

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
13/02/2020, 10:47
Gheorghe Dincă se teme pentru viața lui! Vrea să aibă pază suplimentară când este adus în fața instanței
Gheorghe Dincă cere pază suplimentară de fiecare dată când este transportat la tribunal. Sursa foto: Hepta

Trimis în judecată pentru nu mai puțin de opt infracțiuni, printre care omor calificat, trafic de persoane, trafic de minori și viol, Gheorghe Dincă își simte viața amenințată, motiv pentru care a decis să își ia toate măsurile de precauție.

Monstrul din Caracal a solicitat conducerii Penitenciarului Craiova, unde este încarcerat în momentul de față, să îi asigure pază suplimentară de fiecare dată când va fi dus în fața instanței.

 Gheorghe Dincă vrea ca mascații să îl însoțească de fiecare dată când este dus la tribunal

Concret, speriat la gândul că ar putea fi linșat de rudele celor două victime ale sale, presupusul criminal al Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu vrea ca mascații să îl însoțească de fiecare dată când este transportat la tribunalul din Craiova, unde se judecă deja procesul său.

În doar câteva zile vom afla dacă dorința îi va fi sau nu îndeplinită, pentru că Dincă va ajunge în fața magistraților de la Tribunalul Olt pe data de 18 februarie, când se va analiza cererea de strămutare a dosarului.

Între timp, Penitenciarul Craiova a luat decizia de a-l muta pe inculpat într-o celulă ceva mai restrânsă, unde va avea alături doar doi deținuți. Asta după ce fostul mecanic auto din Caracal a solicitat conducerii centrului de detenție să fie lăsat singur în celulă, de teamă că ceilalți colegi vor încerca să se răzbune pentru faptele pe care le-a comis.

Aceleași surse relatează că bărbatul de 66 de ani a găsit în cele din urmă o metodă prin care să se asigure că viața nu îi va fi pusă în pericol, cel puțin deocamdată. Gheorghe Dincă își asigură liniștea relativă cumpărând țigări pentru deținuții care îl amenință cu violul și moartea, sau trimițându-le de mâncare.

Avocatul Tonel Pop este sigur că Gheorghe Dincă nu le-a ucis pe cele două fete: „ A aprovizionat toate bordelurile și cimitirele din zonă”

Lunile trec, iar cazul Caracal rămâne o enigmă imposibil de deslușit pentru procurorii DIICOT, care nu reușesc să dea de urma fetelor, preferând mai degrabă să insiste pe ipoteza că acestea au fost ucise, așa cum susține inculpatul. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, tânăra de 19 ani dispărută încă din aprilie, vine, însă cu detalii care ar putea răsturna întreaga anchetă. Potrivit apărătorului, Gheorghe Dincă a racolat de-a lungul anilor nenumărate fete, în principal minore, pentru toate bordelurile din Caracal.

Cred că de-a lungul carierei lui, că nu s-a apucat la 70 de ani de asta, a aprovizionat toate bordelurile și cimitirile din zonă. E clar că are multe victime și crime și traficare. Ne facem că nu vedem, suntem chiorî toți ia și tu pe astea și gata.

Se pare că nu se vrea. Nu cred că le-a omorât, eu zic că are multe alimentări de bordeluri și cimitire. Asta e realitatea din punctul meu de vedere”, a declarat Tonel Pop la România TV.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×