Tonel Pop, declarație șocantă despre Gheorghe Dincă: ”Are multe alimentări de bordeluri și cimitire”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/02/2020, 15:31
Tonel Pop, declarație șocantă despre Gheorghe Dincă: ”Are multe alimentări de bordeluri și cimitire”

Avocatul familiei Luizei Melencu a făcut declarații tulburătoare, invitat fiind într-o emisiune de la România TV! Tonel Pop a spus că nu crede că Gheorghe Dincă le-a ucis pe cele două fete, dar crede că monstrul din Caracal este criminal.

Avocatul Tonel Pop spune că Gheorghe Dincă ”are multe alimentari de bordeluri și cimitire”

Avocatul a spus că Gheorghe Dincă nu s-a apucat acum să răpească fete și să le pună să se prostitueze și nici nu ar fi străin de crime. Între Tonel Pop și Gheorghe Dincă au fost mai multe schimburi de replici, monstrul din Caracal chiar amenințându-l pe avocat.

Acum, Tonel Pop spune că Gheorghe Dincă a aprovizionat bordelurile din Caracal, dar și …cimitire! „Cred că de-a lungul carierei lui, că nu s-a apucat la 70 de ani de asta, a aprovizionat toate bordelurile și cimitirele din zona.

”Aceste rămăşiţe de oase sunt cele mai panarame de oase”

Este clar că are multe victime și crime și traficare. Ne facem că nu vedem, suntem chiori toți ia și tu pe astea și gata.

Se pare că nu vrea. Nu cred că le-a omorât, eu zic că are multe alimentari de bordeluri și cimitire. Asta e realitatea din punctul meu de vedere”, a declarat Tonel Pop la RTV.

În trecut, Tonel Pop a făcut declarații care au pus în umbră chiar profesionalismul anchetatorilor care se ocupă de cazul dispariției Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. Avocatul a avut cuvinte grele și la adresa experților de a INML atunci când procurorii au trimis probe la FBI, în Statele Unite ale Americii.

“La FBI s-au trimis nişte oase, acele oase presupuse ale Luizei de anchetatori, Dincă nu a spus că sunt ale ei, iar aceste rămăşiţe de oase sunt cele mai panarame de oase pentru că nici măcar nu se ştie dacă sunt de natură umană.

Au fost duse în laborator şi foarte multe din aceaste oase nu au putut determina dacă sunt de natură umană sau animală!

Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat şi tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost făcut pulbere.

Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, şi tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au nişte rebuturi, nişte oase din care nu mai poţi scoate ceva”, a declarat avocatul la România TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×