Jurnaliștii au găsit-o pe presupusa complice a lui Gheorghe Dincă. Ce a spus aceasta despre răpirea Luizei Melencu

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
08/02/2020, 19:45
Jurnaliștii au găsit-o pe presupusa complice a lui Gheorghe Dincă. Ce a spus aceasta despre răpirea Luizei Melencu
Presupusa complice a lui Gheorghe Dincă a fost găsită de jurnaliștii de la România TV. Sursa foto: evz.ro

Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile date inițial în fața procurorilor DIICOT și a spus că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani pe care a recunoscut însă că a răpit-o. Dincă spune acum că cea care a luat-o pe Luiza din casa lui este o complice de-a sa pe nume Petruța. Femeia respectivă a fost găsită de jurnaliști.

Presupusa complice a lui Gheorghe Dincă a fost găsită de jurnaliștii de la România TV

Dacă inițial monstrul din caracal a spus că a răpit-o și ucis-o pe Luiza Melencu, iar la reconstituire a cărat prin curtea sa un manechin care o reprezenta pe Luiza Melencu, pe care l-a dus apoi în spatele curții și l-a dus în butoiul unde a spus că a incinerat cadavrul fetei, acum susține altceva.

Gheorghe Dincă spune că o tânără pe nume Petruța, ajutată de un bărbat de 40 de ani, pe nume Ștefan, sunt cei care au luat-o pe Luiza Melencu din casa lui.

Fata spune că nu îl cunoaște pe Gheorghe Dincă

Petruța, femeia cu care Gheorghe Dincă pretinde că a avut o aventură în timp ce Luiza Melencu era sechestrată la el în casă, a fost găsită de jurnaliștii România TV. Tânăra pe care Dincă o acuză că a orchestrat răpirea Luizei Melencu susține însă că ea nu îl cunoaște pe Dincă.

Conform sursei citate, Petruța este studentă la Universitatea Politehnica din Timișoara. „În anturajul Petruței exista și un anume Ștefan, care ar fi răpit-o pe Luiza. Fata contactată de România TV neagă  informațiile, nu-l cunoaște pe Gheorghe Dincă, nu a ajuns niciodată în Caracal. Deși numele ei apare în rechizitoriul procurorilor, fata spune că nu a fost contactată niciodată pentru a da declarații.

Tânăra spune că a sunat și la poliție și a cerut lămuriri, după ce mai multe persoane au contactat-o în legătură cu Dincă”, informează România TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×