Tribunalul Olt, măsură de ultimă oră! Gheorghe Dincă și complicele lui rămân în arest

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/02/2020, 13:28
Tribunalul Olt, măsură de ultimă oră! Gheorghe Dincă și complicele lui rămân în arest GALERIE FOTO
Gheorghe Dincă este adus la DIICOT. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.

Tribunalul Olt a anunțat o măsură de ultimă oră! Astfel, Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în arest preventiv, după ce instanța a dispus menţinerea acestei măsuri preventive faţă de cei doi inculpaţi.

Tribunalul Olt, măsură de ultimă oră!

Trebuie specificat că cei doi au fost prezentaţi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Olt, unde au avut termen privind verificarea legalităţii măsurilor preventive.

Măsura dispusă de instanţă poate fi contestată în 48 de ore de la comunicare. Rămâne de văzut dacă avocații celor doi vor face o mișcare în acest sens.

Gheorghe Dincă și complicele lui rămân în arest

Vă reamintim că pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din „cazul Caracal”.

Concret, Gheorghe Dincă este trimis în judecată pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte), în timp ce Ştefan Risipiţeanu este acuzat de infracţiunea de viol.

Tribunalul Olt este şi instanţa care ar urma să judece pe fond dosarul cauzei, însă familia Măceşanu a solicitat strămutarea dosarului, cererea în cauză urmând a fi analizată la Curtea de Apel Craiova pe 18 februarie.

Vă readucem aminte că s-au scurs luni întregi de la dispariția celor două fete. În plus, cele mai recente informații din rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT scot la iveală modul cel puțin neobișnuit în care a fost gestionată întreaga anchetă.

De altfel, când vine vorba despre dispariția Luizei Melencu, trebuie spus că pe lista cu principalii suspecți a figurat o bună bucată de vreme chiar și bunicul fetei.

Totul, din cauza declarațiilor contradictorii pe care bătrânul le-ar fi dat în momentul în care a fost interogat de anchetatori. Potrivit acestora, Stelian Iordache nu ar fi furnizat informații concrete în legătură cu locația în care se afla în momentul dispariției nepoatei sale.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×