Gheorghe Dincă s-a plâns de condițiile din închisoare! Criminalul din Caracal a acuzat că i s-a adus mâncare acră

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
26/10/2019, 10:30
Gheorghe Dincă s-a plâns de condițiile din închisoare! Criminalul din Caracal a acuzat că i s-a adus mâncare acră
Gheorghe Dincă se plânge de condițiile din arest. Sursa foto: adevarul.ro

Gheorghe Dincă este nemulțumit de condițiile din Arestul Central al Poliției Capitalei. Mai mult decât atât, monstrul din Caracal a depus două reclamații în acest sens, acuzând, printre altele, calitatea mâncării pe care o primește, dar și de ostilitatea cu care îl tratează ceilalți deținuți, în condițiile în care gardienii nu intervin în apărarea lui.

Gheorghe Dincă susține că mâncarea din arest este prea acră

Mai concret, potrivit unui comunicat al DGPMB dat publicității în cursul zilei de vineri, omul care a îngrozit întreaga opinie publică din țara noastră prin faptele sale cumplite s-a plâns că mâncarea de cartofi pe care a primit-o în data de 14 octombrie a fost acră. Totodată, fostul mecanic auto se arată deranjat de faptul că nu-i sunt schimbate cearșafurile mai des și amenință că nu va mai colabora cu anchetatorii dacă nu se vor lua măsuri în acest sens.

Persoana în cauză a depus două reclamaţii în acest sens. Având în vedere că mâncarea servită persoanelor încarcerate este livrată în baza unei convenţii de către Penitenciarul Bucureşti-Rahova, menţionăm că, în urma reclamaţiilor, au fost sesizaţi reprezentanţii penitenciarului cu privire la aceste aspecte”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Dumitru Coarnă, despre reclamațiile lui Dincă: „Încearcă marea cu degetul”

Chestionat pe marginea acestui subiect, Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din MAI, a declarat că reclamațiile lui Gheorghe Dincă nu au fundament, mai ales că acesta beneficiază de cearșafuri mai curate decât la el acasă. Oficialul susține, însă, că un astfel de demers nu reprezintă altceva decât o încercare a monstrului din Caracal de a tergiversa ancheta.

Condiţiile sunt aceleaşi pentru toată lumea. Încearcă şi el marea cu degetul. În arest are lenjeria mult mai curată decât ce avea acasă, din ce am văzut eu. Nu prea este agreat de deţinuţi acest comportament infracţional. Sunt marginalizaţi chiar şi în închisoare”, a subliniat Coarnă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×