Verificări la mormântul părinților lui Gheorghe Dincă. Monstrul din Caracal, bănuit că ar fi incendiat oase din cimitir

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
17/10/2019, 12:39
Verificări la mormântul părinților lui Gheorghe Dincă. Monstrul din Caracal, bănuit că ar fi incendiat oase din cimitir
Gheorghe Dincă ar fi putut lua oase din cimitir, pentru a înscena moartea fetelor. Sursa foto: gds.ro

Ancheta în cazul Caracal este departe de a se fi încheiat, chiar dacă au trecut deja aproape trei luni de la cumplita tragedie care a îngrozit și revoltat opinia publică din țara noastră. Recent, procurorii DIICOT au făcut verificări la mormântul părinților lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că a sechestrat, violat și ucis două tinere de 16, respectiv 19 ani.

Oasele descoperite în curte și lizieră ar putea fi ale altcuiva

Mai concret, oamenii legii nu exclud posibilitatea ca fragmentele osoase descoperite în curtea inculpatului, dar și în liziera din apropiere de Caracal să nu aparțină Luizei și Alexandrei, ci altor persoane, decedate de ani buni. Această ipoteză i-a dus pe anchetatori la cimitirul de unde mecanicul auto de 66 de ani, sau eventuali complici ai săi, ar fi putut lua oasele, cu scopul înscenării distrugerii cadavrelor celor două fete.

Anca și Vasile Dincă, părinții omului care a șocat întreaga țară prin faptele sale cumplite, sunt înmormântați unul lângă celălalt, chiar dacă se spune că tatăl psihopatului și-ar fi pus capăt zilelor. Conform cutumelor bisericești, în astfel de cazuri, persoanele respective sunt îngropate într-o margine a cimitirului.

Mormântul părinților lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: libertatea.ro
Mormântul părinților lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: libertatea.ro

Dezvăluirile șefului groparului din cimitirul Caracal

În luna august, procurorii DIICOT, însoțiți de poliţiştii de la combaterea crimei organizate și-au făcut apariția la cimitirul din oraș, după cum dezvăluie Aurel, șeful groparilor, care le-a indicat anchetatorilor unde sunt înmormântați părinții lui Gheorghe Dincă. „Au intrat în cimitir, m-au întrebat care e mormântul familiei lui Dincă Gheorghe şi le-am arătat. Aici, au verificat dacă umblase cineva la stratul de beton”, a declarat bărbatul, într-un interviu acordat recent pentru Libertatea.

Cei care l-au cunoscut, spun despre monstrul din Caracal că era un om credincios și mergea des la biserică. Preotul care slujește în respectivul lăcaș de cult susține, însă, că nu l-a văzut niciodată prin fața icoanelor. „Slujesc de zece ani acolo, dar nu-l cunosc, nu ne-am întâlnit niciodată”, spune părintele.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×