Gheorghe Dincă, solicitare de ultimă oră în penitenciar! A cerut să discute cu un preot

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/10/2019, 15:42
Gheorghe Dincă, solicitare de ultimă oră în penitenciar! A cerut să discute cu un preot GALERIE FOTO
Gheorghe Dincă a fost arestat pe 26 iulie. Sursa foto - facebook

Gheorghe Dincă a avut o solicitare de ultimă oră în penitenciar! Presupusul criminal din Caracal a surprins pe toată lumea atunci când a cerut să fie vizitat în celulă. Anchetatorii se tem și spun că totul poate reprezenta o altă pistă falsă pe care acesta îi duce. Astfel, transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru expertiza psihiatrică, pentru ca specialiștii să stabilească dacă acesta are discernământ, Gheorghe Dincă a făcut și prima solicitare pentru conducerea instituției.

Gheorghe Dincă, solicitare de ultimă oră în penitenciar!

Bărbatul a spus că dorește să stea de vorbă cu un preot. Mai mult, a solicitat să-i fie adusă în cameră și o Biblie, pentru că vrea să se apropie de Dumnezeu. Cel de la spynews au mai scris că “monstrul de la Caracal” a fost cazat într-o “celulă de lux”, spațioasă și luminoasă, care respectă întocmai toate normele impuse de Uniunea Europeană. Mai mult de atât, aici se găsește și un televizor.

La fel ca până acum, Gheorghe Dincă stă singur în celulă, de teamă să nu fie bătut sau chiar omorât de un alt deținut. Paza acestuia este una extrem de strictă, în condițiile în care apariția lui în curtea închisorii provoacă, de fiecare dată, adevărate revolte ale pușcăriașilor, care au promis să-l linșeze cu prima ocazie apărută. Între timp, procurorii adună și alte probe împotriva lui. Fragmente din hainele, dar și amprentele Alexandrei Măceșanu au fost descoperite în mașina și casa lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă, solicitare de ultimă oră în penitenciar! Dincă
Gheorghe Dincă într-o discuție cu anchetatorii. Sursa foto – facebook

A cerut să discute cu un preot

Mai mult, pe una din jachetele lui Dincă au fost descoperite și urme care proveneau din saliva adolescentei de 15 ani. Conform anchetatorilor, în casa lui Dincă au mai fost găsite și resturi de bandă adezivă și fire de păr care aparțineau Alexandrei, probe care complică serios dosarul. Anchetatorii au mai găsit în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă dinți cu ADN-ul Alexandrei Măceșanu. Deocamdată, însă, nu au găsit nicio probă care să îi lege de dispariția Luizei Melencu.

Vă reamintim că Gheorghe Dincă i-a dus pe anchetatori la o lizieră din Caracal, unde au fost găsite mai multe oase umane, dar care nu au putut fi identificate genetic.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×