Gheorghe Dincă a solicitat să fie văzut de un medic în arest. Criminalul din Caracal are probleme de sănătate

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 14:10
Gheorghe Dincă a solicitat să fie văzut de un medic în arest. Criminalul din Caracal are probleme de sănătate GALERIE FOTO
Gheorghe Dincă a solicitat să fie văzut de un medic în arest. Sursa foto: ciao.ro

Gheorghe Dincă are probleme medicale după gratii, așa că a solicitat intervenția unui doctor. Criminalul din Caracal are dureri mari și nu a mai suportat, așa că a cerut ca în celula sa să fie adus un medic care să-ș consulte și care să îi dea un tratament.

Gheorghe Dincă a solicitat să fie văzut de un medic în arest

Gheorghe Dincă a cerut ajutor medical în arest, după ce durerile de genunchi nu i-au mai dat pace.  Bărbatul care a mărturisit polițiștilor că a ucis cel puțin două fete, după care le-a cărat cadavrele prin curte, unde le-a ars într-un butoi suferă de artroza şi ia tratament de specialitate. Boala i-a distrus articulaţiile de la picioare.

Chiar dacă genunchii nu prea îl mai țin, bărbatul insistă că le-a cărat pe fete în brațe, până la butoiul unde le-a șters de pe fața pământului. Între timp, ancheta merge înainte, iar monstrul din Caracal este dus regulat la sediul IGPR, unde este suspus unor interviuri psihologice si expertizelor comporamentale.

Gheorghe Dincă a solicitat să fie văzut de un medic în arest
Gheorghe Dincă a solicitat să fie văzut de un medic în arest. Sursa foto: b1.ro

Profilul psihologic al criminalului din Caracal va fi gata este o lună

Sunt deja peste 22 de ore de înregistrări cu Gheorghe Dincă în timp ce răspunde întrebărilor psihologilor. Aceștia încearcă să intre în mintea criminalului pentru aflarea adevărului, dacă le-a ucis sau nu pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Profilerul Poliției Române spune că Dincă este un criminal în serie care își dezumanizează victimele, nici acum nu le spune fetelor pe nume, pentru el sunt în continuare fata numărul 1 și fata numărul 2.

Chiar dacă are peste 22 de ore filmate cu Gheorghe Dincă, expertul spune că analiza profilului va fi gata abia peste două luni. Suspectul a fost analizat chiar și de profileri americani de la FBI. Paradoxal, în loc să-l intimideze, asta i-a mărit stima de sine, mai crede specialistul Poliției române.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×