Tânără moartă în arestul Capitalei! Ambulanța sosită, fără medic!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
08/06/2018, 19:18
Tânără moartă în arestul Capitalei! Ambulanța sosită, fără medic!
Tanara moartă în arest

Tragedie la Poliția Capitalei! O tânără în vârstă de doar 31 de ani și-a găsit sfârșitul în arestul Politiei Capitalei. Parchetul Capitalei și Serviciul Omorururi investighează cazul pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu femeia și ce anume a dus la decesul acesteia.

„In aceasta dimineata, la ora 05.45, o persoana aflata in regim de arest preventiv i-a sesizat pe politistii aflati in exercitarea atributiilor de serviciu ca femeia care se afla in aceeasi camera cu ea se simte rau si ca a incercat sa se dea jos din pat si a cazut la loc. Un angajat al personalului medical a sosit la ora 05.47 si, dupa o scurta evaluare, a apelat serviciul 112. Imediat dupa ora 06.00, a sosit primul echipaj SMURD care, dupa efectuarea investigatiilor primare, a hotarat sa solicite alta ambulanta, cu medic, pentru manevre specifice de resuscitare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tânăra moartă în arest, cunoscută consumatoare de stupefiante

La ora 06.22 a sosit cea de a doua ambulata care a ajuns la pacienta. Au fost efectuate manevre de resuscitare, dar in jurul orei 07.00 a fost constatat decesul. Cazul a fost preluat de PTB si Serviciul Omoruri, in vederea stabilirii contextului in care s-a produs decesul. Persoana de 31 de ani era cunoscuta consumatoare de substante stupefiante si se afla incarcerata din data de 30.05.2018, sub acuzatia de furt calificat, initial in baza ordonanatei de retinere si ulterior a mandatului de arestare preventiva emis de Judecatoria Sectorului 3″, au declarat cei de la Politia Capitalei, conform BZI.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×