Gheorghe Dincă, mărturii îngrozitoare. A povestit pas cu pas ce i-a făcut Luizei Melencu. Filmul complet al răpirii

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
09/12/2019, 21:04
Gheorghe Dincă, mărturii îngrozitoare. A povestit pas cu pas ce i-a făcut Luizei Melencu. Filmul complet al răpirii
Gheorghe Dincă a mărturisit cum a procedat când a răpit-o pe Luiza Melencu. Inculpatul a violat-o în repetate rânduri. Sursa foto: ziuanews.ro

Noi informații ies la iveală în cazul Caracal. Mecanicul Gheorghe Dincă le-a dezvăluit procurorilor pas cu pas cum a sechestrat-o și a violat-o în mod repetat pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani care a dispărut pe 14 aprilie. Fata plecase la Caracal să scoată bani de la bancomat.

Gheorghe Dincă a mărturisit ce i-a făcut Luizei Melencu, prima fată dispărută

Gheorghe Dincă a intrat în atenția publică după ce a mărturisit că a răpit și ucis două adolescente: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Jurnaliștii de la cancan.ro au publicat mărturiile mecanicului din Caracal și informații îngrozitoare au ieșit la iveală.

Monstrul din Caracal a povestit pas cu pas cum a răpit-o și violat-o în repetate rânduri pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani din satul Dioști, județul Dolj. Fata plecase să scoată bani de la bancomat, dar avea să-și găsească sfârșitul când a urcat în mașina criminalului.

Inculpatul le-a spus procurorilor că a luat-o pe Luiza la ocazie și din vorbă în vorbă i-a propus fetei să facă amor. În momentul în care adolescenta a refuzat banii pe care i-a înmânat bărbatul acesta s-a înfuriat și pofta amoroasă i-a crescut.

Criminalul din Caracal i-a propus Luiza Melencu să facă amor pe bani

„După ce am pornit mașina de pe loc am și întrebat-o dacă face naveta la Dioști, ea zicându-mi că a venit la Caracal să scoată bani de la un bancomat, dar acei bani nu au sosit din afara țării. Eu, auzind că a vorbit de bani, am întrebat-o dacă are prietene ce fac amor pe bani, ea zicând că are.

Atunci, eu am scos din portofel, în timpul deplasării cu mașina, 20 lei și am întins mâna dreaptă către ea, dar (ea) nepunând mâna pe bani. Eu i-am pus pe bancheta din spate a mașinii și a zis ce este cu ei, eu zicându-i că doresc și eu amor.

A început să salte tonul și mi-a zis că ea nu face niciun amor, că este fată mare. Eu am zis că doar oral și i-am mai pus încă 50 lei pe bancheta din spate”, a spus Gheorghe Dincă, potrivit  cancan.ro.

Gheorghe Dincă s-a enervat când oferta i-a fost refuzată

Pentru că Luiza Melencu a refuzat să primească bani și să aibă raporturi amoroase, Gheorghe Dincă s-a enervat. Inculpatul a povestit că acela a fost momentul în care poftele sale au crescut și a încercat încă o dată să o convingă pe adolescentă.

În interiorul meu s-a declanșat o poftă nebună de a face amor și imediat am oprit pe partea dreaptă, în afara părții carosabile, mașina. Am oprit-o în câmp, aproape de Dioști, am blocat ușile din spate ale mașinii – doar de afară puteai urca – și m-am dat jos de la volan, în mână cu încă 50 lei, gândind că va accepta să îmi facă amor oral în mașină.

Am coborât de la volan și am urcat lângă ea, în spate, dar ea striga și mai tare că nu face amor și după ajutor și că ea este virgină. S-a deschis la fermoarul de la pantaloni să îmi arate. Eu tot mai mult îmi doream acel amor, deși treceau pe șosea, din ambele părți, mașini.

Nu mai aveam control, nu mai judecam, în acele momente doream amor. I-am dat o palmă peste față și am luat-o de păr. În acel moment, i-a căzut telefonul ei, pe care îl ținea în mână. Eu turbasem de furie și îi tot ziceam să dea mâinile la spate apăsând-o pe cap cu mâna dreaptă, iar cu stânga am scos cureaua mea de la pantaloni.

Când a dat și mâinile la spate pentru a o lega cu cureaua cu mâinile la spate, a înțeles că nu mai are scăpare de mine și tot striga după ajutor, dar a stat cu mâinile până am legat-o”, a mai spus Gheorghe Dincă.

Monstrul a plecat spre casa sa din Caracal unde a spus că adolescenta de 18 ani a fost violată de mai multe ori, inculsiv de vecinul său, Ștefan Risipițenau, care a apărut în curtea sa pe neașteptate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×