Gheorghe Dincă va fi audiat din nou de anchetatori. A fost descoperită o nouă pistă

Gheorghe Dincă va fi audiat din nou de anchetatori. A fost descoperită o nouă pistă

Monstrul din Caracal va fi audiat din nou de anchetatori! Se pare că oamenii legii au descoperit o nouă pistă despre care vor să-l interogheze pe Gheorghe Dincă. Acesta va fi dus luni la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, potrivit Antena3.ro.

Gheorghe Dincă va fi audiat din nou de anchetatori

Se pare că Gheorghe Dincă începe să vorbească mai mult cu procurorii. Recnt, el se pare că și-a denunțat vecinul că ar fi participat la violarea Luizei Melencu, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ştefan Risipiceanu, complicele lui Dincă.

Acesta i-a șocat pe magistrați cu declarațiile sale. Se pare că nu a recunoscut că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, însă modul în care a spus-o i-a lpsat cu gura căscată chiar și pe magistrați. ”Am violat pe altele, dar pe asta nu”, ar fi spus complicele lui Dincă în instanță.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână. Fata sunase de mai trei ori la 112 şi pentru a cere ajutorul autorităților. Acestea însă au fost incapabile s-o găsească timp de mai bine de 22 de ore, timp în care Gheorghe Dincă se pare că a ucis-o, iar trupul i l-a ars într-un cazan din spatele casei.

Monstrul din Caracal a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal. Au gfost găsite rămășițe umane la lizera unei păduri, dar experții INML nu au putut stabili ale cui sunt. Probele au fost trimise în Statele Unite, de unde se așteaptă un rezultat al analizelor pe oasele respective.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×