S-a aflat cine este iubitul Ioanei Țîrlea, fata care s-a aruncat dezbrăcată de la etaj în București. Acesta urmează a fi audiat de procurori

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
28/10/2019, 12:04
S-a aflat cine este iubitul Ioanei Țîrlea, fata care s-a aruncat dezbrăcată de la etaj în București. Acesta urmează a fi audiat de procurori GALERIE FOTO
Iubitul Ioanei Țîrlea, Ștefan, va fi audiat de anchetatori. Sursa foto: Instagram/ antena3.ro. Colaj: Fanatik

S-a aflat cine este iubitul Ioanei Țîrlea, tânăra care s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din București. Pe internet a apărut o fotografie în care acesta apare cu femeia care a fost găsită săptămâna trecută pe jos, dezbrăcată și fără suflare. Acesta va fi audiat de anchetatori pentru că procurorii vor să facă lumină în acest caz și să stabilească cu exactitate starea psihică pe care o avea femeia.

Iubitul Ioanei Țîrlea va fi audiat de procurori

Capitala a fost șocată săptămâna trecută când buletinele de știri deschideau cu aparenta sinucidere a unei fete din zona Vitan-Bârzești, sinucidere care a fost confirmată în cele din urmă de procurori. Ioana era medic, iar în ultima vreme nu era tocmai mulțumită de viața ei. Se confrunta cu frecvente stări de depresie, iar cauzele nu le știe încă nimeni.

În momentul în care s-a aruncat de la etaj, tânăra în vârstă de 29 de ani era singură în apartament, iar ușa era încuiată. Aceasta a fost prima constatare a polițiștilor. Evident că după aceea au început speculațiile, iar una dintre ele este că a fost o sinucidere din dragoste. Tocmai de aceea va fi audiat și iubitul acesteia, pentru a afla dacă fata avea motive să își pună capăt zilelor.

Ioana și Ștefan, împreună în vacanțe

Cel mai important personaj în deslușirea acestei anchete este iubitul fetei, un tânăr apropiat de vârsta ei, cu care Ioana se fotografia în tot felul de vacanțe. Cu cei doi există poze pe rețelele online din mai multe destinații printre care Egypt și Spania. Scotocind pe profilul Ioanei Țîrlea, oamenii legii au descoperit că fata era foarte fericită alături de iubitul ei. La una dintre fotografiile în care apare cu acesta, fata a scris: Sunt fericită atunci când zâmbeşti”. Pe iubitul fetei îl cheamă Ștefan Iordache și, din fotografiile de pe Instagram, cei doi păreau că se înțeleg foarte bine.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×