Gheorghe Dincă, la un pas de eliberare! Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: ”Nu există probe la dosar care să probeze omorul!”

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/11/2019, 08:42
Gheorghe Dincă, la un pas de eliberare! Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: ”Nu există probe la dosar care să probeze omorul!” GALERIE FOTO
Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat din închisoare. Sursa foto - facebook

Gheorghe Dincă este la un pas de eliberare! Acesta e anunțul făcut de Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, cel care susține că situația de la Caracal este una departe de a fi rezolvată. Conform avocatului, în acest moment, procurorii au ajuns chiar să se teamă de faptul că Gheorghe Dincă trebuie pus în curând în libertate. Vor face lucrul acesta pentru că nu există probe suficiente împotriva lui.

Gheorghe Dincă, la un pas de eliberare!

Culmea, cel pe care opinia publică l-a poreclit „monstrul din Caracal” a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. A făcut-o la puțin timp după ce a ajuns în arest. Ba chiar, procurorii au rămas mască atunci când Dincă le-a transmis că tot el este cel care a răpit-o, sechestrat-o și ucis-o, în cele din urmă, pe Melencu, fata fiind dispărută de acasă încă din luna mai.

Concret, Tonel Pop spune că Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat în curând, dacă nu va fi trimis în judecată cât mai rapid, întrucât Constituția României prevede faptul că orice inculpat poate să rămână în arest preventiv maximum 180 de zile. ”Au decât două povești abeerante ale lui Dincă și imposibil practic!”, a transmis avocatul care i-a pus deja în temă pe membrii familiei Melencu de această situație.

”Nu există probe la dosar care să probeze omorul!”

În aceste condiții, dacă nu sunt suficiente dovezi pentru celelalte acuzații, respectiv răpire, viol și trafic de persoane, Gheorghe Dincă ar putea fi pus în libertate. „Este posibil orice!”, a declarat Tonel Pop. Declarația avocatului este susținută și de Claudiu Lascoschi, unul dintre avocații din oficiu ai lui Gheorghe Dincă care spune și el că bărbatul ar putea fi eliberat, dacă nu va fi trimis în judecată.

”În circa o lună ar trebui făcută (n.r.: trimiterea în judecată), pentru că altfel apare riscul să ajungă să fie pus în stare de libertate, potrivit Constituţiei României şi a legilor naţionale. Nu cred că există acest risc, pentru că nu şi-l asumă niciun procuror. (…). Este posibil să mai fie audiat. El este dispus să mai dea declaraţii, întotdeauna a fost dispus”, a declarat Claudiu Lascoschi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×