Gheorghe Dincă, crize de nervi în fața anchetatorilor! „Vă bateți joc de mine? Cum să ma provoace parfumul?”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 18:27
Gheorghe Dincă, crize de nervi în fața anchetatorilor! „Vă bateți joc de mine? Cum să ma provoace parfumul?”
Gheorghe Dincă este anchetat în continuare de procurori. Sursa foto - facebook

Apar noi detalii despre cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă a făcut adevărate crize de nervi în fața anchetatorilor în timp ce era audiat. Astfel, atunci când oamenii legii au încercat să-i inducă presupusului criminal faptul că nu ar fi intenționat să o răpească și să o omoare pe Luiza Melencu, cel poreclit „monstrul din Caracal” a izbucnit. Dincă nu a mai stat o clipă pe gânduri și a început să țipe la procurori.

Gheorghe Dincă, crize de nervi în fața anchetatorilor!

”A avut o izbucnire în momentul în care prin întrebările puse, anchetatorii induceau, se chinuiau să spună că Dincă nu a avut intenţia, că era cumsecade, că mergea către casă şi nu avea maşina preparată. Şi o fată amărâtă, Luiza, disperată, făcea cu mâna, iar el, impresionat, i s-a făcut milă şi a luat-o în maşină. El a vrut să o ducă şi pe gratis.

Îl întrebau, „Nu pe gratis?”. Şi el spunea: „Ba da!”. Vin şi îl întreb la final pe Dincă: „Domnule, s-a tot spus de parfum, parfumul te-a determinat să le iei şi să faci asta?”. Ăsta, Dincă, nu a înţeles pozitia procurorilor şi a mea, era şi obosit, si a zis: „Dom’le, vă bateţi joc de mine, cum să mă provoace parfumul?”. Şi au sărit anchetatorii: „Cum nu parfumul?”.

„Vă bateți joc de mine? Cum să ma provoace parfumul?”

El s-a pierdut şi a început să se smiorcăie, că nu mai spune nimic”, a mărturisit Tonel Pop la România TV. Vă readucem aminte că Gheorghe Dincă a fost arestat pe 26 iulie. Acesta a fost acuzat de răpirea, sechestrarea și uciderea Alexandrei Măceșanu. În timpul primelor audieri, bărbatul a șocat pe toată lumea când a precizat că tot el este vinovat și pentru uciderea Luizei Melencu, o fată dispărută din luna mai de acasă.

Deocamdată, ancheta este însă în plină derulare, familia lui, cât și martorii în acest caz sunt audiați, iar polițiștii au făcut inclusiv reconstituirea faptelor. Oamenii legii din România au solicitat ajutorul și specialiștilor din FBI.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×