Criminalul din Caracal, chinuit de regrete. Gheorghe Dincă plânge și suferă în pușcărie

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
28/10/2019, 08:56
Criminalul din Caracal, chinuit de regrete. Gheorghe Dincă plânge și suferă în pușcărie
Gheorghe Dincă plânge în închisoare. Sursa foto: antena3.ro

Criminalul din Caracal se pare că este, totuși, chinuit de regrete. Deși mulți susțin că cele două fete nu sunt moarte, ci au fost traficate, Gheorghe Dincă plânge zilnic în închisoare, iar avocatul său susține că acesta conștientizează faptele abominabile pe care le-a recunoscut deja în fața anchetatorilor.

Gheorghe Dincă plânge în închisoare

Cel care a făcut această dezvăluire este avocatul criminalului, Claudiu Lascoschi, însă mai susține ceva. Apărătorul lui Gheorghe Dincă spune că cel pe care îl apără și care plânge acum în închisoare ar fi comis crimele după ce ar fi încetat să-și mai ia pastilele. Despre ce pastile este vorba, avocatul nu a spus clar.

„Este adevărat, are regrete și plânge. Se gândește și la familiile victimelor, și la familia lui, la tot ceea ce a cauzat prin ce a făcut. El a început să conștientizeze la un anumit moment. El a avut și o problemă ca urmare a faptului că nu și-a luat medicamentele pe care trebuia să le ia și este posibil ca și din acest motiv să se fi ajuns în această situație în ce privește evenimentele acestea tragice”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, la Antena3.

Anchetatorii așteaptă analiza oaselor de la lizieră făcută de FBI

Apărătorul din oficiu al lui Dincă mai spune că, în ceea ce privește datele din dosar privind-o pe Alexandra, lucrurile sunt deja clare. „Nu este vorba numai de declarațiile lui Gheorghe Dincă. În ceea ce o privește pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. (…) Nici nu există o a treia victimă. Există doar două victime”, a mai spus Lascoschi.

Rezultatele analizei rămășițelor din pădurea din Caracal, trimise în SUA la FBI, nu au ajuns încă la anchetatorii din România, mai spune avocatul.

Gheorghe Dincă a recunoscut în fața anchetatorilor că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, după care le-ar fi incendiat cadavrele într-un butoi din spatele curții. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei. Dincă i-a dus pe anchetatori la liziera unei păduri, unde au fost găsite alte oase. Cum INML nu a putut extrage probe esențiale din acele oase, au fost trimise în Statele Unite ale Americii, pentru a fi expertizate de specialiștii de la FBI.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×