Mirabela Dauer a scris un mesaj emoționant în memoria lui Dan Spătaru: „Sufletul ne plânge pentru că te-am pierdut prea devreme”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/10/2019, 15:32
Mirabela Dauer a scris un mesaj emoționant în memoria lui Dan Spătaru: „Sufletul ne plânge pentru că te-am pierdut prea devreme”
Mirabela Dauer și-a amintit de Dan Spătaru într-un mesaj emoționant pe Facebook. Sursa foto: b1.ro

Cântăreața de muzică ușoară Mirabela Dauer a scris un mesaj emoționant în memoria lui Dan Spătaru. Artistul ar fi împlinit pe 2 octombrie vârsta de 80 de ani. Din nefericire, marele cântăreț a plecat mult prea devreme dintre noi, iar artiștii români și-l amintesc des, mai ales la această dată.

Mirabela Dauer, mesaj în memoria celui mai aplaudat artist

„Prieten drag, astăzi ar fi trebuit să fie ziua ta! Ar fi trebuit să fie o zi încărcată de bucurie în care să te sărbătorim. În schimb, e o zi în care sufletul ne plânge pentru că te-am pierdut mult prea devreme! Trăiesc însă cu amintirea frumoasă a faptului că am avut șansa să te cunosc. Așa cum ai fost tu! Un OM de milioane si un imens ARTIST! Prieten bun, prieten drag!”, este mesajul Mirabelei Dauer, la 15 ani de la moartea marelui solist, pe pagina de Facebook.

Dan Spătaru s-a stins din viață în anul 2004, la vârsta de 65 de ani. Cel care ne-a lăsat drept avere șlagăre precum „Drumurile noastre” sau „Țărăncuță, țărăncuță” a suferit un stop cardiorespirator în toamna acelui an. Puțini știu că Spătaru a fost apropiat de Mirabela Dauer, căci de la el artista a învățat foarte multe lucruri care i-au servit în cariera muzicală.

mirabela dauer, mesaj în memoria lui dan spătaru
Dan Spătaru a murit în toamna anului 2004. Sursa foto: antena3.ro

16 minute de aplauze pentru Dan Spătaru, în 1967, în Cuba

În 2004, când artistul ne-a părăsit definitiv, zeci de mii de oameni s-au strâns în Capitală pentru a-l conduce pe ultimul drum. Înmormântarea lui a fost transmisă la acea vreme de principalele televiziuni din țară. Artistul a intrat în istorie cu un record incredibil în Cuba, în anul 1967. A fost aplaudat vreme de 16 minute și 19 secunde la Varadero. Pentru asta a intrat chiar și în Cartea Recordurilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×