Gheorghe Dincă i-a lăsat mască pe toți deținuții în penitenciar! „Vorbește despre Dumnezeu întruna”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/10/2019, 14:38
Gheorghe Dincă i-a lăsat mască pe toți deținuții în penitenciar! „Vorbește despre Dumnezeu întruna” GALERIE FOTO
Gheorghe Dincă a fost arestat pe 26 iulie. Sursa foto - facebook

Gheorghe Dincă i-a lăsat mască pe toți deținuții în penitenciar! Încarcerat la Jilava, cel poreclit de opinia publică „monstrul din Caracal” pare un alt om în celulă. Surse din cadrul anchetei au spus pentru cei de la Adevărul că Dincă nu se simte deloc bine în detenție și că îi este destul de teamă de posibilitea să rămână ani mulți închis. În plus, nici ceilalți deținuți nu sunt foarte prietenoși atunci când vine vorba de el.

Gheorghe Dincă i-a lăsat mască pe toți deținuții în penitenciar!

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos, acesta este adevărul. Nu e deloc omul acela de fier care s-a arătat în timpul anchetei”, au spus surse din cadrul anchetei.

Persoane de la Penitenciarul Jilava au dezvăluit că bărbatul a devenit, brusc, pios și marșează pe calea credinței. „Gheorghe Dincă vorbește despre Dumnezeu în închisoare și nu doar din când în când, ci întruna, semn că pare resemnat cu ce i se întâmplă și doar un ajutor divin îl poate salva. De altfel, a cerut și un preot, pentru a se confesa, mai mult are și o Biblie în celulă”, au povestit persoane de la închisoare.

Gheorghe Dincă i-a lăsat mască pe toți deținuții în penitenciar! Dincă
Gheorghe Dincă este încarcerat la Penitenciarul Jilava. Sursa foto – facebook

Dincă, încă 30 de zile în arest preventiv

Între timp, Gheorghe Dincă a primit o altă veste proastă. Va mai petrece încă 30 de zile în spatele gratiilor, după ce Tribunalul București i-a prelungit măsura arestului preventiv. Cu toate acestea, acesta ar putea să rămână liber la un moment dat dacă anchetatorii nu găsesc o rezolvare a cazului. Constituția prevede ca un inculpat să rămână în arest preventiv cel mult 180 de zile. Până în prezent, criminalul din Caracal are 83 de zile în arest.

Oficial, conform articolului 23 din Constituţie (Libertatea individiuală), în cursul urmăririi penale arestarea preventivă se poate dispune pentru cel mult 30 de zile şi se poate prelungi cu câte cel mult   30 de zile, fără ca durata totală să depăşească „un termen rezonabil, şi nu mai mult de 180 de zile”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×