Gheorghe Dincă a încercat să se sinucidă! Dezvăluiri de ultimă oră din penitenciar

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 11:13
Gheorghe Dincă a încercat să se sinucidă! Dezvăluiri de ultimă oră din penitenciar
Gheorghe Dincă a încercat să se sinucidă. Sursa foto: digi24.ro

Monstrul din Caracal, așa cum este cunoscut Gheorghe Dincă, acuzat că a ucis și incendiat trupurile a două tinere, a încercat să se sinucidă, după gratii! Dincă ar fi încercat să încheie socotelile cu viața nu o dată, ci de patru ori, potrivit România TV.

Gheorghe Dincă a încercat să se sinucidă

Cel care a venit cu dezvăluirea șocantă a fost chiar profilerul Poliției Române, care a petrecut mult timp cu criminalul din Caracal, în încercarea de a afla cum le-a ucis pe fete și unde a ascuns cadavrele, potrivit sursei citate mai sus.

Gheorghe Dincă a fost înjurat şi batjocorit în Penitenciarul Craiova, acolo unde a fost transferat după ce procurorii DIICOT l-au trimis în judecată în dosarul Caracal. Din acest motiv, poate și apăsat de conștiință, principalul suspect în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, ar fi încercat să se sinucidă.

Gheorghe Dincă, păzit non stop în penitenciar

Gheorghe Dincă va ajunge în fața instanței pentru faptele pe care chiar el a recunoscut că le-a săvârșit. Procurorii DIICOT au trimis dosarul său în instanță.

”Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţă DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă şi la Ştefan Risipiţeanu, acuzat și el că a violat-o pe Luiza Melencu.

Procesul se va desfăşura la Tribunalul Olt, dar Dincă a cerut transferul. Până la luarea unei decizii, s-au luat măsuri fără precedent pentru a se evita linșajul lui Dincă în penitenciar. Este ținutut departe de deținuții periculoși din închisoare, chiar dacă el pare a fi unul dintre cei mai sângeroși criminali pe care i-a avut vreodată România.

Oamenii legii au grijă însă ca acesta să nu își ducă planul la bun sfârșit și să își curme viața, înainte de a primi pedeapsa pentru crimele sale care au șocat întreaga țară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×