Gestul superb al lui Cătălin Moroşanu pentru tânărul care a venit pe cal să-şi vadă soţia la maternitate

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
09/04/2020, 20:25
Gestul superb al lui Cătălin Moroşanu pentru tânărul care a venit pe cal să-şi vadă soţia la maternitate
Sergiu Ciobotariu s-a angajat. Cătălin Moroșanu l-a ajutat.

Cătălin Moroșanu i-a făcut o mare bucurie lui Sergiu, tânărul care a mers călare până la maternitate ca să își vadă soția. A mobilizat oamenii cu suflet și a reușit să strângă 42.600 de euro. Astfel, familia lui Sergiu va avea o casă nouă.

Tânărul care a mers călare până la maternitate, ajutat de Moroșanu

Sergiu Ion Ciobotariu este tatăl a patru copii și doar el aduce bani în casă, pentru că soția are grijă de gospodărie. Se descurcă greu și condițiile de trai sunt precare. Până acum, locuiau cu toții într-o cămăruță.

Impresionat de Sergiu Ciobotariu, tânărul care s-a urcat pe cal și a mers la maternitatea din Iași pentru a-și vedea soția ce abia născuse, Cătălin Moroșanu s-a hotărât să îl ajute.

Sergiu și familia se vor muta în casă nouă

La apelul lui Moroșanu, mai mulți oameni cu suflet au pus până de la mână, și în numai două săptămâni, au reușit să strângă 42.600 de euro, adică o nouă casă pentru Sergiu și copiii lui.

Acesta era visul lui tânărului tată. Să aibă un acoperiș solid deasupra capului și să le poată oferi copiilor condiții de trai mai bune.

Așa se face că, pe 8 aprilie, Sergiu a semnat actele pentru noua casă. Trei camere și bucătărie. Locuința a fost cumpărată de la o familie din Valea Ursului, județul Iași. Cel care l-a ajutat să o găsească a fost tot Moroșanu care a și făcut anunțul:

După aproape o săptămână în care am căutat o mulţime de variante pentru o casă, am găsit cea mai bună opţiune la familia Pîslaru din Valea Ursului”.

„O familie cu 5 copii, care avea la rându-i nevoie de bani deoarece îşi dorea să se mute într-un alt judeţ. Oameni cu credinţă în Dumnezeu, care aflând povestea lui Sergiu, au hotărât ca în preţul casei, de 37.000 de euro, să lase şi mobilierul”, a scris Cătălin Moroșanu pe pagina de facebook.  Suma totală care s-a strâns pe numele lui Sergiu este 42.600 de euro, toţi din donaţii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×