Dar din dar se face Rai! Gest impresionant făcut de Sergiu, băiatul care a ajuns cu calul în Iași pentru a-și vedea partenera

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/03/2020, 11:38
Dar din dar se face Rai! Gest impresionant făcut de Sergiu, băiatul care a ajuns cu calul în Iași pentru a-și vedea partenera
Sergiu, băiatul care a ajuns cu calul în Iași a făcut un gest impresionant. Sursa foto: bzi.ro

Cum spune și proverbul „Dar din dar se face Rai”, Sergiu, băiatul care a ajuns cu calul în Iași pentru a-și vedea partenera la spital este o dovadă de generozitate cum rar am văzut în ultima vreme.

Gest măreț făcut de Sergiu, băiatul devenit cunoscut după ce a apărut cu calul prin Iași

Tânărul care a impresionat o țară întreagă cu povestea sa a reușit la rândul lui să surprindă. După ce i-a fost cunoscută povestea, acesta a primit ajutoare din partea românilor, iar din donațiile sale a vrut să ajute și alți amărâți.

„Ce să vă spun… Dumnezeu m-a ajutat așa cum nu speram vreodată. Nu m-am gândit în viața mea că voi ajunge să am ce îmi trebuie și nu m-am gândit niciodată că o să pot da din puținul meu și altora”, a declarat Sergiu pentru bzi.ro.

„Am dat la o familie mâncare și am cumpărat o rețetă unui bătrân”

„Am dat la o familie mâncare și am cumpărat o rețetă unui bătrân! A venit la mine… știu că sunt săraci, așa cum suntem și noi… I-am dat câteva alimente și pampers. Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat și mie? Nu pot să nu fiu așa… Am mers și cu un bătrân și am cumpărat o rețetă de la farmacie din banii pe care eu i-am primit”, a mai spus băiatul.

Sergiu a ajuns în atenția publică după ce pe internet au apărut fotografii cu el, călare pe cal, în centrul municipiului Iași.

La început lumea a făcut glume pe seama lui, crezând că e vreun excentric care a vrut să fenteze perioada de restricții impusă de autorități, însă după ce a aflat povestea lui, a urmat o mobilizare pentru a-l ajuta.

Băiatul are trei copii și își câștigă existența din fier vechi, calul său fiind ”coleg” de muncă, dar și cel mai loial tovarăș.

Cei care vor să îl ajute pe Sergiu o pot face în continuare donând în conturile următoare: RO50BRDE240SV35310842400 (cont în lei) și RO84BRDE240SV35311132400  (contul în Euro), cu specificația donație pentru Ciobotariu Sergiu Ion.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×