Gestul impresionant al unei femei de 88 de ani din Spania, bolnavă de Parkinson: ”Toată lumea trebuie să contribuie” VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/04/2020, 09:41
Gestul impresionant al unei femei de 88 de ani din Spania, bolnavă de Parkinson: ”Toată lumea trebuie să contribuie” VIDEO
Gestul impresionant al unei femei de 93 de ani din Spania, bolnavă de Parkinson: ”Toată lumea trebuie să contribuie”. Sursa foto: Hepta.ro

O bătrână din Spania vrea să dea o mână de ajutor în lupta cu coronavirusul și confecționează de zor măști de protecție care ajung la cadrele medicale din spitale. Gestul femeii în vârstă de 88 de ani a devenit viral pe rețelele de socializare într-un timp foarte scurt.

O femeie din Spania care suferă de Parkinson confecționează măști de protecție

Orice ajutor este binevenit pare că și-a spus o bătrână din Catalonia, Spania, care s-a apucat să confecționeze măști de protecție pentru medicii care luptă în prima linie cu pandemia de coronavirus. Femeia în vârstă de 88 de ani suferă de Parkinson, dar acest lucru nu a împiedicat-o să dea o mână de ajutor.

Nici mașina de cusut veche de mai bine de 60 de ani nu a stat în calea gestului femeii de a ajuta în această criză cu care se confruntă numeroase țări din întreaga lume. Bătrâna reușește cu greu să-și stăpânească tremurul mâinilor și croiește de zor măști de protecție.

Toda una luchadora aportando su granito de arena ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Posted by Cristina Gonzalez Alfaro on Sunday, March 22, 2020

Bătrâna din Spania despre această pandemie: ”Toată lumea trebuie să colaboreze”

Filmarea făcută de o rudă apropiată de-a femeii din Spania a făcut înconjurul lumii, iar foarte mulți oameni au rămas impresionați de determinarea și hotărârea bătrânei de a ajuta cadrele medicale cu lupta în momentul de față cu noul tip de coronavirus.

„Toată lumea trebuie să colaboreze, fiindcă altfel nu vom putem învinge”, spune femeia de 88 de ani în timp ce continuă să lucreze măști la mașina de cusut. În tot timpul acesta bătrâna are ochii în lacrimi și vocea gâtuită de emoție.

„O adevărată luptătoare care contribuie la partea ei de muncă în această criză”, a scris fiica femeii în dreptul clipului în care apare făcând măști de protecție. Imaginile au devenit virale imediat, iar mesajele oamenilor nu au întârziat să apară.

Autoritățile spaniole au anunțat că în ultimele 24 de ore și-au pierdut viața 932 de oameni din cauza COVID-19. Potrivit The Independent la ora actuală bilanțul total al victimelor a atins 10.935 de oameni.

Spania este una dintre cele mai grav afectate țări de pandemia de coronavirus și a avut două zile consecutive când a raportat peste 900 de decese din cauza acestui virus.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×