Gestul emoționant făcut de Familia Regală a României. O întreagă echipă Pro TV prezentă în casa Margaretei, custodele Coroanei

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/11/2019, 15:36
Gestul emoționant făcut de Familia Regală a României. O întreagă echipă Pro TV prezentă în casa Margaretei, custodele Coroanei GALERIE FOTO
Un adolescent a fost primit de Casa Regală a României. Sursa foto - facebook

Gest emoționant făcut de Familia Regală a României la începutul lunii. Mai exact, pe 4 octombrie 2019, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe Raul Furdui împreună cu mama și tatăl său, alături de o amplă echipă de la Pro TV, care a filmat povestea acestui curajos adolescent, în cadrul emisiunii “Visuri la cheie”. La câteva săptămâni de la filmare, emisiunea a fost difuzată.

Gestul emoționant făcut de Familia Regală a României

Filmul Pro TV despre Raul și familia sa a fost prezentat telespectatorilor miercuri, 30 octombrie 2019, și a avut un foarte mare succes, fiindcă a emoționat profund pe cei ce l-au privit. Născut cu deficiențe fizice, Raul și părinții săi au luptat zi de zi, an de an, să învingă toate limitele și toate obstacolele și astăzi curajul, umanitatea și forța lor sunt privite de toți cei care cunosc povestea drept o mare victorie, un exemplu pentru fiecare.

Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au invitat familia Furdui la ceai și această întâlnire a fost o surpriză pentru cei trei musafiri. Raul a fost rugat de Majestatea Sa Margareta să o ajute să joace o partidă de șah (sportul favorit al lui Raul) și să-și povestească viața și experiența dramatică prin care a trecut. Fanii au apreciat momentul și au lăsat mai multe comentarii pe o rețea de socializare în utma emisiunii.

O întreagă echipă Pro TV prezentă în casa Margaretei, custodele Coroanei

„Prețuire și respect Familiei Regale, care încurajează să viseze și să aibă ambiții mari tocmai pe aceia care, deși au mari probleme de sănătate, dotați fiind cu inteligență și determinare lucidă, doresc să devină de folos țării mult mai bine decât alții veniți din „normalitate”, dar lipsiți de voința de a se dedica societății în mărunta lor existență !…”, ”Majestate sunteți extraordinară.Va găsim in locuri surprinzătoare,in misiuni de suflet.Va apropiați de oamenii simpli dar cat de măreț este rezultatul.

Atat de simplu și natural sunteți Regina noastră.Cu adevărat vă prețuiesc și vă iubesc”, ”Respect, admiratia pentru Majestatea Romaniei! Doar Coroana stie sa imprime si incearca prin exemple sa arate popurului roman! O plecaciune plina de fericire pentru custodele coroanei Romaniei!”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×