Dana Budeanu, prima reacţie după ce a fost dată afară de la Pro TV! „Am ceva pe genunchi?”

în Stiri de ultima ora
31/10/2019, 16:28
Dana Budeanu, prima reacţie după ce a fost dată afară de la Pro TV! „Am ceva pe genunchi?” GALERIE FOTO
Dana Budeanu a avut mai multe postări pe Facebook după ce a fost dată afară. Sursa foto - facebook

Dana Budeanu a oferit prima reacţie după ce a fost dată afară de la Pro TV! Stilista a fost pusă la zid de toată lumea în urma unei postări care a fost distribuită și de primarul general al Capitalei. Nu toată lumea a primit cu zâmbetul pe buze mesajul designerului vestimentar și atât edilul, cât și ea au fost acuzate de opinia publică. La două zile de la apariția scandalului, Pro TV a anunțat că şi-a întrerupt colaborarea cu creatoarea de modă.

Dana Budeanu, prima reacţie după ce a fost dată afară de la Pro TV!

Postul de televiziune a lăsat să se înțeleagă că motivul îl consituie recentul atac al acesteia la adresa Asociaţiei ”Dăruieşte Viaţă”, care construieşte un spital oncologic pentru copii. ”PRO TV a susţinut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în vieţile oamenilor”, argumentează postul de televiziune. ”Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat.

PRO TV este liderul televiziunilor din România şi a susţinut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în vieţile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonaţi sau protecţia mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informaţie şi ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte şi în acţiunile partenerilor noştri”, au anunțat reprezentanții Pro TV.

„Am ceva pe genunchi?”

La doar câteva minute după ce a apărut în spațiul public informația că Dana Budeanu a fost pusă pe liber, creatoarea de modă a continuat cu atacurile la adresa asociaţiei. Aceasta a postat pe aceeași rețea de socializare un text critic, pe alocuri ironic, scris cu majuscule. Fosta soție a lui Radu Budeanu nu s-a oprit aici – a urmat o nouă postare în care s-a fotografiat într-o rochie scurtă cu mesajul „am ceva pe genunchi?”.

A revenit după alte 60 de minute și a postat un video cu un discurs ținut de Barack Obama, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii. „Cu dragoste pentru toții purii. Marș. Am vorbit cu Obama ieri să vă explice. PS: gândiți singuri, la grămadă pot toți”, a mai scris Dana Budeanu

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×