Cine este Dana Budeanu şi cum a devenit cunoscută! Designerul creează ţinute pentru Elena Udrea sau Mihaela Rădulescu

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/10/2019, 16:22
Cine este Dana Budeanu şi cum a devenit cunoscută! Designerul creează ţinute pentru Elena Udrea sau Mihaela Rădulescu GALERIE FOTO
Dana Budeanu nu va mai apărea la PRO TV. Sursa foto: Vorbește Lumea

Multă lume se întreabă cine este Dan Budeanu, după ce numele ai acoperă spații întregi în ultimele 24 de ore în mediul online. Designerul nu este un noname în industria modei, iar la ea au apelat  mai multe celebrități pentru crearea anumitor ținute vestimentare printre care Elena Udrea și Mihaela Rădulescu. Dana Budeanu a fost dată afară de la PRO TV după comentariile jignitoare pe care le-a scris despre două dintre reprezentantele ONG-ului Dăruiește viață.

Dana Budeanu, designerul preferat al Elenei Udrea și al Mihaelei Rădulescu

Cota de popularitate a Danei Budeanu a explodat după ce a participat în mai multe emisiuni de televiziune în care comenta ținutele vestimentare ale vedetelor. A fost asociată și cu femei din politică, printre care Elena Udrea, căreia chiar i-a făcut hainele pe care a purtat-o la botezul micuței Eva. A colaborat și cu Andra, Corina, Sore sau Adela Popescu. Dana era polițista modei până azi în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV. Din cauza derapajelor de pe Facebook, vedeta a fost înștiințată că postul de pe Pache Protopopescu a încetat colaborarea cu ea.

Budeanu colaborează și cu o altă vedetă cunoscută de la noi, Mihaela Rădulescu. În urmă cu ceva timp, designerul a participat și într-o emisiune de divertisment, un remake al show-ului Dansez pentru tine intitulat „Uite cine dansează”, unde l-a avut ca partener pe dansatorul și coregraful Emil Rengle. Într-un interviu mai vechi unde și-a confesat atitudinile mai ales din mediul online, Dana a încercat să se scuze.

Dana și buna ei prietenă și clientă, Mihaela Rădulescu. Sursa foto: Youtube

Budeanu. „Există foarte mult umor în ceea ce fac eu”

„Există foarte mult umor în ceea ce fac eu. Eu sunt în modă de 17 ani și alt verdict nu există în afară de al meu. Culmea, la verdictul meu toată lumea se raportează. Niciodată, nimeni nu m-a sunat cineva să îmi ceară socoteală. Sună uneori tot felul de pațachine să amenințe că nu mai apar la televizor”, declarat în vară vedeta la Vorbește lumea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×