Gestul emoționant al unui polițist pentru o femeie care a furat ouă pentru a-și hrăni copiii

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/09/2019, 20:47
Gestul emoționant al unui polițist pentru o femeie care a furat ouă pentru a-și hrăni copiii GALERIE FOTO
Ce a pățit o femeie după ce a furat cinci ouă. Sursa foto: eushtiu.com

O femeie care întreține singură o familie numeroasă cu doar 120 de dolari pe lună a recurs la un gest necugetat. Uneori sărăcia îi împinge pe oameni la lucruri mai puțin plăcute și asta a făcut și doamna Johnson. Din fericire, fapta sa nu a fost pedepsită, ba dimpotrivă.

Ce a făcut un polițist pentru o femeie care a furat cinci ouă

Doamna Johnson este o femeie care crește singură două fiice, nepoate și doi nepoți cu vârste cuprinde între 1 și 3 ani. Venitul lunar al femeii este de numai 120 de dolari. După ce timp ce două zile copiii nu au mâncat absolut nimic femeia a plecat la supermarketul local pentru a cumpăra ouă. Femeia avea doar 1,25 dolari în buzunar, o sumă infimă pentru cumpărăturile de care ar fi avut nevoie. VEZI FOTO 

Împinsă de sărăcie femeia a recurs la un gest disperat și a furat cinci ouă de pe raft, dar pentru că ouăle s-au spart în buzunar angajații magazinului au oprit-o și au chemat poliția. „Nu sunt un hoț prea bun”, a mărturisit doamna Johnson. Ofițerul William Stacy, cel care a răspuns la apelul angajaților de la supermarket a decis să nu o aresteze pe femeia disperată dacă îi promite că nu va mai fura. Reprezentanții magazinului au renunțat la acuzații, iar doamna Johnson a plecat acasă. În momentul în care polițistul a văzut locuința și familia numeroasă pe care o are de întreținut i-a cumpărat o cutie cu ouă.

Doamna Johnson a furat cinci ouă
Un polițist a făcut un gest emoționant pentru o femeie săracă. Sursa foto: parintidenota10.ro

Doamna Johnson a primit mâncare de la colegii polițistului

A doua zi ofițerul William și colegii săi au venit la casa femeii cu două mașini încărcate cu produse alimentare. Ulterior, polițiștii au hotărât să înființeze un fond pentru această femeie și familia ei numeroasă ca să poate primi donații. „Ultima oară când am văzut atâta mâncare aveam 12 ani și am rămas cu bunica… Am plâns toată ziua.”, a povestit doamna Johnson.

Povestea doamnei Johnson a devenit cunoscută după ce polițistul a făcut public pe rețelele de socializare gestul la care a fost nevoită femeia să recurgă din cauza foamei. „Femeia aceasta nu va îndura foame”, a spus șeful poliției.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×