O profesoară, gest emoționant pentru o elevă! Colegii își băteau joc de copilă, iar ea a luat această decizie

Ionuţ Cataramă   
în Imagini de ultima ora
22/02/2019, 12:04
O profesoară, gest emoționant pentru o elevă! Colegii își băteau joc de copilă, iar ea a luat această decizie GALERIE FOTO

O profesoară din SUA și-a tuns părul în schimb de protest pentru o fetiță care a fost batjocorită de proprii colegi de clasă. Micuța a fost batjocorită în fiecare zi de colegii de școală din cauza faptului că era tunsă scurt și săracă.

Nesuportând aceste răutăți profesoara le-a dat o lecție de viață colegilor micuței, astfel încât, femeia și-a tuns părul exact ca al fetiței pentru a stopa bătaia de joc a colegilor micuței. Exemplul femeii a emoționat o lume întreagă, iar Colegiul unde preda a felicitat-o câștigând respectul și admirația tuturor.

Gest  nemaiîntâlnit! O profesoară și-a tuns părul în schimb de protest pentru micuța batjocorită

Astfel, Shannon Grimm, profesoara fetiței răspuns răutaților cu un mesaj extrem de frumos: ,,Uneori trebuie doar să experimentezi. Trebuie să îi înveți să să le arăți că ești acolo pentru ei”, a explicat ea decizia pe care a luat-o, una care a fost ulterior aplaudată de toată lumea.

De asemenea și o altă fetiță, pe nume Priscilla, a suportat în nenumărate rânduri bătaia de joc a colegilor ei care îi spuneau că seamănă cu un bărbat din cauza părului scurt pe care îl avea. Mai mult, și o altă fetiță din Texas a avut parte de același tratament din partea colegilor săi.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×