Gest nemilos la Timișoara. Un bărbat și-a aruncat câinele de la etajul 4. Polițiștii au rămas muți când au aflat explicația

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
09/03/2019, 15:24
Gest nemilos la Timișoara. Un bărbat și-a aruncat câinele de la etajul 4. Polițiștii au rămas muți când au aflat explicația GALERIE FOTO
Cainele aruncat de la balcon de stapanul sau a fost salvat de pompieri

Un câine a trecut prin momente de coșmar, după ce stăpânul care l-a crescut l-a aruncat pur și simplu de pe balcon, de la etajul patru al locuinței sale! Patrupedul a scăpat cu viață, dar a rămas prins între crengile unui copac, la o înălțime cosiderabilă!

Câinele aruncat de la balcon a scăpat doar cu o sperietură zdravănă

Totul s-a petrecut sâmbătă dimineață, în jurul orei 5.30, pe strada Ciobanului din Timișoara, potrivit publicației tion.ro. Chiar și pompierii care au venit să salveze bietul animal au rămas șocați când au auzit motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest, chiar cu câinele pe care l-a crescut ani la rând. Bărbatul a fost trezit din somn de lătratul câinelui și și-a ieșit din minți!

A luat cățelul și l-a aruncat peste balustradă, fără a se gândi la consecințele gestului său. Cel care a semnalat incidentul a fost unul dintre vecinii bărbatului, care a văzut animalul speriat în copac! A pus imediat mâna pe telefon și a sunat la 112.

Pompierilor nu le-a venit să creadă cand au auzit de cainele din pom

Pompierii au crezut că este vorba despre o glumă

Pompierii care aupreluat apelul au crezut inițial că au de-aface cu o altă glumă proastă, deoarece sunt obișnuiți să mai fie chemați atunci când în copaci mai rămâne captivă câte o pisică. Bărbatul care a chemat pompierii a făcut o poză animalului speriat și a postat-o pe Facebook.

”Instabil psihic sau om fără suflet, așa se poate numi o persoană care la ora 5:30 și-a aruncat câinele pe fereastră de la etajul 4, pe motiv că l-a deranjat din somn. Mulțumesc pompierilor care au ajuns în scurt timp, dar inițial au crezut că este o glumă proastă”, a postat pe Facebook cel care a fotografiat animalul.

Fotografia s-a viralizat, iar internauții au comentat îndelung fotografia, dar și gestul „iubitorului de aimale” care și-a aruncat câinele de la balcon. Comentariile la adresa stăpânului însă nu pot fi redate, din motive lesne de înțeles.

Imediat ce a fost dat jos din copac, animalul extrem de speriat a fugit pe străzi pentru a scăpa, probabil, de stăpânul care l-a aruncat peste balustradă, de la etajul patru!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×