Este un câine sau o statuie? Imaginea care a împărțit internetul în două. A strâns 5.000 de comentarii într-o oră!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/01/2019, 15:33
Este un câine sau o statuie? Imaginea care a împărțit internetul în două. A strâns 5.000 de comentarii într-o oră! GALERIE FOTO
Este un câine sau o statuie? Iată cea mai controversată poză a unui patruped

O fotografie a unui câine postată pe un site de socializare a făcut înconjurul internetului și i-a făcut pe internauți să se împartă în două tabere. Unii credeau că este doar o statuie, alții spuneau că este un câine adevărat.Cine a avut oare dreptate?

Patrupedul mult discutat în mediul online aparține unei tinere de 22 de ani pe nume Sandra, care este studentă la medicină. Ce comentarii au adus postării în cauză cei uimiți de asemănările dintre acesta și o simplă statuie?

Este un câine sau o simplă statuie? Internauții nu s-au putut hotărâ

Fotografii al unui câine au făcut înconjurul internetului, după ce stăpâna lui l-a pozat și a urcat imaginile cu acesta pe un site de socializare. Sandra îl deține pe „câinele statuie”. Tânăra are 22 de ani și este studentă la medicină. Fata nu ar fi crezut vreodată că patrupedul ei ar putea crea atâtea controverse. Imaginile cu acesta au strâns, în aproximativ o oră, peste 5.000 de comentarii. Unii încă nu cred că el nu este o statuie.

Câinele care seamănă cu o statuie care a adus confuzii imense în mediul online
Câinele care seamănă cu o statuie care a adus confuzii imense în mediul online

„Prima oară am crezut că este o glumă, dar după am realizat că este pe bune. Ei chiar nu au putut să creadă că este un câine adevărat, nu o statuie. Sunt atât de obișnuită cu ea încât nu-mi dau seama de asemănările dintre ea și o statuie despre care vorbesc oamenii, deși mulți dintre prietenii și familia mea mi-au spus că le-au văzut.

Sandra și patrupedul statuie
Sandra și patrupedul statuie

E cu adevărat flatant să vezi că un câin epoate fi atât de frumos că poate fi confundat cu o bucată de artă. Mie chiar îmi place faptul că nu are păr deloc, e foarte ușor de întreținut. Folosesc pentru ea șampon special, iar, după baie, o dau cu un unt de cocos, pentru a-i menține pielea hidratată și strălucitoare”, a declarat Sandra, deținătoarea „patrupedului statuie”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×