Gest emoționant de ziua Luizei Melencu. Fata ar fi împlinit azi 19 ani

Gest emoționant de ziua Luizei Melencu. Fata ar fi împlinit azi 19 ani
Luiza Melencu ar fi împlinit astăzi 19 ani. Sursa foto: Facebook

Luni, 2 decembrie 2019 este o zi tristă pentru familia Luizei Melencu, întrucât tânăra ucisă de Gheroghe Dincă, potrivit mărturiilor psihopatului din Caracal, ar fi împlinit frumoasa vârstă de 19 ani. Cum nu există dovezi concrete care să-i determine pe procurorii DIICOT să constate decesul fetei, aceasta este considerată în mod oficial „dispărută”.

Luiza ar fi împlinit astăzi 19 ani. Familia este convinsă că fata trăiește

Chiar dacă adolescenta nu a mai dat niciun semn de viață din luna aprilie, părinții continuă să spere că aceasta trăiește și se va întoarce acasă. De altfel, Monica Melencu a susținut în nenumărate rânduri că fiica sa este, de fapt, victimă a traficului de persoane.

Mi-e greu să cred că nu e lângă noi. Asta îşi dorea cel mai mult. Să sperăm că de acolo, de unde este, face tot posibilul să scape. Dumnezeu o va ajuta! Sper ca instituţiile statului să-şi facă datoria după aceste schimbări, nu numai cereri, numai funcţii… Nu vrem decât să aflăm adevărul şi să ne dea fata înapoi, atât”, a declarat Monica Melencu.

Avocații au mers la Parlament pentru a discuta cu premierul Orban

Între timp, Tonel Pop și Carmen Obârșanu, avocații rudelor Luizei au mers la Palatul Parlamentului pentru o rundă de discuții cu Ludovic Orban. Întâlnirea a fost solicitată de cei doi apărători ai rudelor tinerei sechestrate, violate și, cel mai probabil, ucise de Gheorghe Dincă, după ce inculpatul ar fi făcut o criză de nervi în timpul audierilor și l-ar fi amenințat pe Tonel Pop că fiicele sale vor avea parte de aceeași soartă.

În replică, apărătorul presupusului criminal susține că acesta îl va acționa în instanță pe avocatul familiei Melencu, pe motiv că acuzațiile făcute la adresa sa nu au niciun fel de fundament. „Îl va da în judecată pe domnul Tonel că a declarat că și-ar fi violat fiica. Despre asta a fost vorba și în acest context probabil că domnul Tonel nu a înțeles, domnul Dincă a întrebat ce ar fi zis domnul Tonel dacă cineva l-ar acuza că și-a violat fiica”, a reacționat Claudiu Lascoschi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×