George Burcea o lovește puternic pe Andreea Bălan. Actorul spune despre nunta lor că a fost ”o făcătură ordinară”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
09/03/2020, 13:49
George Burcea o lovește puternic pe Andreea Bălan. Actorul spune despre nunta lor că a fost ”o făcătură ordinară”
George Burcea spune că nunta cu Andreea Bălan a fost o ”făcătură ordinară”. Sursa foto: evz.ro

Între Andreea Bălan și George Burcea se pare că nu mai sunt prea multe sentimente, iar acum actorul vorbește despre ”o făcătură ordinară” din SUA, făcând referire chiar la prima lor nuntă. Cei doi au pozat frumos la cununia de pe o plajă însorită din Statele Unite ale Americii.

George Burcea spune că nunta cu Andreea Bălan a fost o ”făcătură ordinară”

Nunta respectivă însă nu a fost recunoscută de statul român, iar acum se pare că nu mai este recunoscută nici chiar de ginerică George Burcea. Acesta a postat pe rețelele de socializare un mesaj virulent, mai ales după ce încă soția sa, Andreea Bălan a fost la o emisiune de televiziune.

George Burcea a acuzat-o că s-a victimizat, iar gândul îi stă tot la profit și la mișcări de marketing, fapt care nu mai are nicio legătură cu sufletul uman.

”Când marketingul bate sufletul”

„Haideți să nu mai pledăm în victime pe la TV doar de dragul publicului, emoției sau mai ales a marketingului…Când marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american să fie doar o făcătură ordinară, o ședință foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorința pură sau alte sentimente care au legătură cu sufletul omului”, a scris George Burcea pe pagina sa de socializare.

După nunta din America a urmat însă una destul de serioasă în România, la care nași au fost cântărețul Aurelian Temișan și soția sa.

Andreea Bălan a avut o ieșire ușor necontrolată pe o rețea de socializare, după ce un fan a acuzat-o că se gândește numai la ea și nu face nimic pentru a-și salva căsnicia. Vedeta a recunoscut în mediul online că cel care renunță este chiar George Burcea, care nu își mai dorește o familie.

”E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?”, a fost întrebarea provocatoare de pe pagina de socializare.

Răspunsul Andreei Bălan nu s-a lăsat deloc așteptat. ”Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, a răspuns Andreea Bălan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×