George Buhnici și-a parcat mașina Tesla pe trecerea de pietoni! „Lasă-ne o adresă să trimitem nişte baterii alcaline pentru bun-simţ“

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/12/2019, 19:54
George Buhnici și-a parcat mașina Tesla pe trecerea de pietoni! „Lasă-ne o adresă să trimitem nişte baterii alcaline pentru bun-simţ“ GALERIE FOTO
Mașina lui Buhnici parcată pe trecerea de pietoni. Sursa foto - Facebook/ Ai parcat ca un bou

Probleme pentru George Buhnici. Acesta și-a parcat mașina Tesla pe trecerea de pietoni și gestul său a fost taxat imediat de mai mulți oameni. Maşina Tesla model 3 deţinută de jurnalist a fost fotografiată parcată pe o trecere din Capitală

George Buhnici și-a parcat mașina Tesla pe trecerea de pietoni!

Fotografiile cu maşina lui George Buhnici parcată aiurea au fost postate în dimineaţa zilei de sâmbătă, 21 decembrie, pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou”. Acestea nu au trecut deloc neobervate și au stârnit un val de reacții.

Mai mult de atât, administratorii paginii au urcat imaginile însoţite de mesajul „Lasă-ne o adresă la care îţi putem trimite nişte baterii alcaline. Pentru bun-simţ, nu pentru Tesla“.

„Lasă-ne o adresă să trimitem nişte baterii alcaline pentru bun-simţ“

Fără să stea prea mult timp pe gânduri, Buhnici a intervenit în comentariile internauţilor. Acesta a transmis că regretă ce s-a întâmplat şi a spus că, de fapt, oprise pentru puţin timp cât să ridice o comandă de mâncare.

„Vă mulţumesc pentru civilizaţia prin mustrare publică. Îmi asum vina şi îmi cer scuze. Ca să fie complet, am dat share pe Facebook să vadă toată lumea cum nu se parchează“, a scris George Buhnici la postarea de pe pagina „Ai parcat ca un bou”.

Cu toate acestea, după aproape 3 ore de la publicare, postarea a dispărut de pe Facebook. Administratorii paginii „Ai parcat ca un bou” au revenit cu o nouă postare în jurul orei 15.00. Aceştia au transmis că postarea anterioară a fost ştearsă de reprezentanţii Facebook.

Cei din spatele paginii spun că a fost ca urmare a încălcării unor reguli referitoare la hărţuire. Culmea, şi această nouă postare a dispărut la câteva minute după ce a fost încărcată spre stupoarea tuturor.

Vă reamintim că George Buhnici a ieşit din televiziune după 15 ani. Prezentatorul a ales să meargă în totalitate pe varianta digitalului. “Am ales să plec complet pe digital, am lăsat televiziunea în spate. Sunt antreprenor full- digital acum, am o companie de media. Practic avem nişte site-uri cu care ajungem la un public uriaş.

Ce fac acum în urmă cu cinci ani părea un vis frumos,  acum 10 ani era imposibil, în urmă cu 15 ani nu îşi imagina nimeni. Dacă voiai să ajungi în fiecare lună la 10 milioane de oameni, în România, nu puteai decât cu televiziunea naţională. Acum poţi face asta cu un cost aproape zero, prin tehnologie’’,spunea Buhnici pentru adevărul.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×