George Buhnici pleacă de la Pro TV: “Povestea iLikeIT se încheie pentru mine”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
23/10/2019, 15:53
George Buhnici pleacă de la Pro TV: “Povestea iLikeIT se încheie pentru mine”
George Buhnici pleacă de la Pro TV. Sursa foto: protv.ro

George Buhnici, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de la Pro TV părăsește postul din Pache Protopopescu după mai bine de 15 ani de la semnarea primului contract. Anunțul a fost făcut chiar de îndrăgitul prezentator al emisiunii iLikeIT, printr-un comunicat remis de stirileprotv.ro. Proiectul va continua, însă, cu un nou realizator.

George Buhnici și-a anunțat plecarea de la Pro TV

Astfel, odată cu ediția ce încheie sezonul 13 al producției despre gadget-uri și tehnologie, difuzată sâmbătă, 26 octombrie, la ora 10:00, după Știrile Pro TV, Buhnici pune punct colaborării cu postul de televiziune. De-a lungul timpului, acesta a realizat numeroase investigații cu camera ascunsă, dar și reportaje cu puternic impact social, ca mai apoi să se dedice întru totul zonei de IT.

Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”, transmite George Buhnici prin comunicat dat publicității recent.

George Buhnici, pe când era reporter de investigație la Pro TV. Sursa foto: Youtube
George Buhnici, pe când era reporter de investigație la Pro TV. Sursa foto: Youtube

Emisiunea iLikeIT va continua la Pro TV

În ceea ce privește emisiunea sa  de suflet, iLikeIT, reprezentanții Pro TV anunță că aceasta va reveni în scurt timp, însă va avea un realizator nou, dar și un format schimbat aproape în întregime, mai ales că nu doar George Buhnici a părăsit marea familie a trustului, ci și Marian Andrei, coprezentatorul său.

Cu ani în urmă, pe când era reporter de investigație al Știrilor Pro TV, Buhnici a avut parte de un incident neplăcut în Bulgaria, în timpul unei documentări. Plecat în țara vecină pentru a realiza un material cu camera ascunsă în zona de magazine Duty Free de la Ruse, a fost reținut de autorități și anchetat vreme de trei săptămâni, perioadă în care cazul său a ținut primele pagini ale ziarelor din România.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×