Cine o poate „DETRONA” pe ESCA de la pupitrul ŞTIRILE PRO TV

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/05/2015, 11:16
Cine o poate „DETRONA” pe ESCA de la pupitrul ŞTIRILE PRO TV

Are un chip angelic, cu păr bălai, ochi de un albastru hipnotizant, şi s-a spus despre ea că îi va lua locul Andreei Esca. Dar, se vede treaba, va mai curge ceva apă pe Dâmboviţa până ce Oana Andoni o va înlocui.

Anul acesta, Oana Andoni (37 de ani) împlineşte 15 ani de când stă la pupitrul ştirilor, patru dintre ei în Iaşiul natal, iar 11 la PRO TV-ul din Bucureşti. Ştirista cu ochi albaştri poate fi numită, pe bună dreptate, “moştenitoarea de drept a tronului Escăi”, căci ori de câte ori Andreea lipseşte de pe sticlă, Oana este acolo să îi ţină locul. Şi o face bine, cu rezultate bune, aşa cum s-a întâmplat şi zilele trecute, când colega ei a plecat la Festivalul de la Cannes, în calitate de corespondent special. Poate şi din acest motiv au apărut speculaţii conform cărora era Andreei Esca (42 de ani) apune, ieşeanca fiind cea care va deveni titulara ştirilor PRO TV din prime time.

Nu se grăbeşte să-i ia locul

O fi, n-o fi aşa, deocamdată, lucrurile rămân ca şi până acum. Despre Andreea, Oana are numai cuvinte de laudă. E şi firesc, având în vedere că a avut şi încă mai are de “furat meserie” de la ea, după cum chiar ea recunoaşte. “Andreea este o colegă grozavă. Oricine îi cere sprijinul îl va primi, pentru că e dornică să întindă o mână de ajutor. Ea a răspuns întotdeauna cu promptitudine oricărui coleg, inclusiv mie”, a declarat Oana, în exclusivitate pentru Libertatea. Sfaturi bune a primit şi de la soţul ei, un om care nu are nimic de-a face cu televiziunea, ci cu maşinile, el fiind directorul unei mari reprezentanţe auto. “El mi-a zis să fiu cât mai naturală, pentru că sinceritatea ajunge mereu la inimile oamenilor din faţa televizoarelor”.

«Erica ştie că acolo este serviciul meu»

Atunci când nu este pe sticlă, la serviciu, Oana Andoni se relaxează în compania fiicei sale, Erica. Deşi are doar patru ani, copila este extrem de înţelegătoare cu mama ei, care nu poate petrece mult timp alături de ea: ”Ştie că acolo este serviciul meu”. Dar atunci când sunt împreună, cele două au cu ce să îşi umple timpul: “Ne distrăm, citim, învăţăm, cântăm, inventăm poveşti, glumim mult şi ne place să mergem cu bicicletele în parc”.

Răsfăţata soţului director

În 2006, Oana Andoni şi Cătălin Stoica (foto) şi-au unit destinele. La Viena, nu oriunde. Ca să-i arate cât de mult o iubeşte, Cătălin o tot răsfaţă pe Oana de atunci. În luna de miere a dus-o în Bora Bora şi în Los Angeles, iar pentru vacanţele lor au ales alte destinaţii exotice, cum ar fi Insulele Seychelles, Portofino sau Riviera Ligurică. Şi dacă tot este director de marketing al Grupului Ţiriac Auto, Cătălin Stoica s-a asigurat că soţia lui se deplasează prin trafic cât mai comod, la volanul celor mai noi modele de maşini. Doar într-un an i-a dat pe mână Oanei patru automobile de lux, în ordine alfabetică: Clasele A, B, C… M.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×