George Buhnici și-a cumpărat Tesla, model de top! Cât a dat vedeta PRO TV pe mașină și cum arată

Dan Stancu   
în Stiri mondene
19/03/2019, 13:20
George Buhnici și-a cumpărat Tesla, model de top! Cât a dat vedeta PRO TV pe mașină și cum arată GALERIE FOTO

Vedeta Pro TV George Buhnici și-a cumpărat o mașină Tesla, model de top. El este foarte încântat de noua sa mașină electrică. Aceasta nu a fost deloc ieftină, dar are unele dintre cele mai bune dotări, spune realizatorul emisiunii „iLikeIT”.

George Buhnici și-a cumpărat Tesla, model de top! Ce spune depre mașina electrică

„BuhniciMobilul” este o Tesla Model 3 cumpărată din străinătate”, iar vedeta Pro TV a făcut anuntul oficial pe blog. „Mă strofoc de câteva zile ca să spun acest lucru și nu există altă cale decât direct: Mi-am luat Tesla! Un Model 3 mai precis, cu unele dintre cele mai bune dotări. Am promis, mi-am promis și i-am promis și Lorenei (soția sa, n.r.) că singura mașină pe care o voi cumpăra de acum încolo va fi una electrică. Momentan nu cred că aveam o opțiune mai bună și m-am orientat către cei care au inovat acest segment”, a spus el despre mașina de peste 50.000 de euro.

„Mai durează ceva până apar pe piață și ceilalți producători cu un produs finit și nu doar unul pe care apuc să îl conduc câteva ore dar care nu este disponibil decât peste un an. Și probabil mult prea scump pentru ce am nevoie. Așadar, aceasta este povestea noului BuhniciMobil, o Tesla Model 3 pe care am condus-o deja peste 1000 de kilometri. Doar nu credeați că am cumpărat-o de la noi”, a mai spus George Buhnici.

George Buhnici și-a cumpărat Tesla, model de top, care costă  peste 50.000 de euro.
George Buhnici și-a cumpărat Tesla, model de top, care costă peste 50.000 de euro.

Are și o casă inteligentă

George Buhnici și soția sa, Lorena au și o casă inteligentă în Corbeanca, la circa 20 de kilometri distanță de București. Casa este extrem de confortabilă, eficientă energetic și are dotări de ultimă oră. A primit, anul trecut, certificatul pentru prima casă pasivă premium din România și din Europa de Est.

„Proiectul #casabuhnici produce energie, se încălzeşte de la soare şi din pământ, recuperează apa de ploaie şi e un cămin prietenos, în care se trăieşte frumos. Ariana (n.r.- fetiţa lui George Buhnici), la cinci ani, ştie deja butoanele din casă şi se bucură că poate alerga prin grădină. E tot ce ne-am dorit”, a mărturisit George Buhnici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×