Gennady a uluit juriul Românii au talent și a primit un Golden Buzz! ”Vocea lui nu e de om”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
07/02/2020, 23:58
Gennady a uluit juriul Românii au talent și a primit un Golden Buzz! ”Vocea lui nu e de om”
Gennady a uluit pe juriul Românii au talent 

Premieră pentru Românii au talent! Vineri seara, aproape de miezul nopții, în prima ediție a sezonul 10 din show-ul Românii au talent a avut loc o premieră! Două Golden Buzz-uri în aceeași seară!

Gennady a uluit pe juriul Românii au talent

Cel peste care au curs valuri de poleală galbenă este Gennary, un rus de 55 de ani care i-a lăsat cu gura căscată pe cei patru jurați, dar mai ales pe cei doi prezentatori ai show-ului de a Pro TV!

Pavel Bartoș și Smiley au fost atât de încântați de momentul prezentat de Genarry, încât s-au dus imediat și au apăsat Golden Buzz. Cei doi faimoși prezentatori l-au trimis astfel de rus direct în semifinalele Românii au talent!

Concurentul a făcut o ”simplă” improvizație

Rusul a făcut o improvizație în care parcă toate animalele pădurii și spiritele care umblă nestingherite prin pădurile întunecate, necălcate de picior de om, s-au adunat în vocea sa. De multe ori, artistul rus avea gura închisă și părea că face chiar play back, dar nici gând de așa ceva!

Andra, cântăreață de profesie a recunoscut că vocea concurentului nu este de om! ”Când am văzut ce sunete scoate cu gura închisă, am rămas șocată.

Nu mai e vorba de tehnică, de antrenament. Este pur și simplu de la Dumnezeu. Vocea lui nu este de om. Nu sunt mulți în lumea asta care sa poate face așa ceva”, a declarat plină de uluire Andra.

”Este o simplă improvizație. În funcție de atmosfera de aici, din această seară, a ieșit ce ați auzit”, a mărturisit Gennady. ”Asta este frumusețea emisiunii. Vezi că sunt oameni lângă noi absolut excepționali”, a declarat și Smiley.

Acesta a fost cel de-al doilea Golden Buzz de vineri seara, de la Românii au talent. Primul a fost acordat de Andi Moisescu unui tânăr care a crescut în mai multe orfelinate din țară.

În prezent este spălător de vase, dar are o voce superbă, cu care i-a fermecat pe jurații Românii au talent. ErnoVarga a fost recompensat cu un Golden Buzz care l-a trimis direct în semifinalele Românii au talent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×