Geanina Ilieș, noua prezentatore de la Gospodar fără pereche: ”Sunt extrem de bucuroasă. Preiau ștafeta de la Anamaria”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/10/2019, 12:43
Geanina Ilieș, noua prezentatore de la Gospodar fără pereche: ”Sunt extrem de bucuroasă. Preiau ștafeta de la Anamaria”
Geanina Ilieș este noua prezentatoare a emisiunii „Gospodar fără pereche”. Sursa foto: Instagram.com

Impresara Anamaria Prodan a anunțat că este nevoită să renunțe la filmările de la emisiunea „Gospodar fără pereche” pentru că vrea să petreacă mai mult timp alături de familie. După ce s-a speculat că Mihaela Rădulescu ar fi noua prezentatoare, iată că la cârma emisiunii va ajunge Geanina Ilieș. Frumoasa știristă va reveni pe micile ecrane după o absență de patru ani.

Geanina Ilieș revine la TV și va prezenta emisiunea „Gospodar fără pereche”

Emisiunea „Gospodar fără percehe” a fost prezentată timp de două sezoane de impresara Anamaria Prodan. Vedeta TV a anunțat zilele trecute că va preda ștafeta emisiunii pentru a fi mai aproape de fiicele ei care îi simt lipsa. Geanina Ilieș a anunțat pe rețelele de socializare că ea este noua prezentatoare a emisiunii matrimoniale difuzată la Pro TV.

„Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la @anamariaprodanreghecampf , care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările!”, a scris fosta știristă pe contul de Facebook. Geanina Ilieș a postat și o fotografie cu sloganul emisiunii.

Geanina Ilieș a prezentat timp de 15 ani știrile
Geanina Ilieș revine pe micile ecrane după patru ani de absență. Sursa foto: Facebook.com

Geanina Ilieș așteaptă cu nerăbdare să revină pe micile ecrane

„Fiecare dintre ei are ceva special, un șarm aparte și cu o serie de preferințe și așteptări pentru femeile visurilor lui pe care trebuie să le respectăm neapărat! Voi, cele care citiți mesajul meu, ar trebui să intrați chiar acum să vă înscrieți, pentru că altfel veți regreta că v-au scăpat băieții ăștia minunați. Harnici sunt, frumoși sunt, pe picioarele lor sunt, mai lipsește doar să-și condimenteze viețile cu iubire! În viață, importantă este liniștea sufletească și inspirația pe care ne-o dă cel de lângă noi. Abia aștept să fiu alături de ei și sper să îi ajut să-și găsească sufletul pereche”, a declarat Geanina Ilieș, potrivit comunicatului dat de Pro TV, scrie Libertatea.

Geanina Ilieș a fost la pupitrul știrilor de la Antena 1 timp de 15 ani. Frumoasa știristă a luat decizia de a renunța la televiziune în urmă cu patru ani pentru a se concentra pe afaceri. Fosta prezentatoare și-a deschis un salon de remodelare estetică, un domeniu care îi place foarte mult și pe care dorește să-l extindă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×