Anamaria Prodan și-a dat demisia de la Pro TV! A anunțat de ce a plecat de la Gospodar fără pereche

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/10/2019, 11:04
Anamaria Prodan și-a dat demisia de la Pro TV! A anunțat de ce a plecat de la Gospodar fără pereche
Anamaria Prodan renunță la emisiunea „Gospodar fără pereche” pentru a sta mai mult cu familia. Sursa foto: ciao.ro

Anamaria Prodan prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche” de la Pro TV a anunțat că se va retrage pentru moment din lumina reflectoarelor pentru a petrece mai mult timp alături de copii. Sexy impresara are foarte multe proiecte și nu mai are timp să ajungă la meciurile de baschet ale fiicei sale Sarah.

Anamaria Prodan nu va mai prezenta emisiunea „Gospodar fără pereche”

Anamaria Prodan a fost invitată pe canapeaua lui Cătălin Măruță unde a vorbit foarte deschis despre planurile sale de viitor. Soția lui Reghecampf a mărturisit că este implicată în foarte multe proiecte și stă tot mai puțin pe acasă. Sexy impresara a decis să renunțe pentru moment la televiziune și a mărturisit că nu va mai prezenta emisiunea „Gospodar fără pereche”. Anamaria Prodan a luat această decizie pentru a putea petrece mai mult timp alături de copiii săi.

Impresara nu vrea să rateze niciun meci de baschet în care joacă fiica sa Sarah care practică acest sport în America unde locuiește de la vârsta de 14 ani. În plus, cealaltă fiică a sa, Rebecca, locuiește la Milan unde urmează o carieră în lumea modellingului. „Nu mai am cum. Intru în perioada de transferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc”, a spus Anamaria Prodan la Pro TV.

Impresara vrea să stea mai mult cu familia
Anamaria Prodan vrea să ajungă la meciurile de baschet ale fiicei sale Sarah. Sursa foto: avantaje.ro

Cine o va înlocui pe Anamaria Prodan la cârma emisiunii „Gospodar fără pereche”

Soția lui Laurențiu Reghecampf a anunțat că emisiunea „Gospodar fără pereche” de la Pro TV se va difuza în continuare doar că va veni altcineva. Anamaria Prodan nu a vrut să spună cine este persoana care o va înlocui, dar a anunțat că este o persoană care vine din lumea ei. Conform speculațiilor din ultima perioadă Mihaela Rădulescu ar putea fi noua prezentatoare a emisiunii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×