Mihaela Rădulescu ar putea fi noua prezentatoare de la Gospodar fără pereche, după ce Anamaria Prodan a plecat din Pro TV

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/10/2019, 10:52
Mihaela Rădulescu ar putea fi noua prezentatoare de la Gospodar fără pereche, după ce Anamaria Prodan a plecat din Pro TV
Mihaela Rădulescu ar putea fi noua prezentatoare a show-ului Gospodar fără pereche. Sursa foto: evz.ro/ PRO TV. Colaj: Fanatik

Mihaela Rădulescu ar putea fi noua prezentatoare a emisiunii Gospodar fără pereche. Zvonul capătă tot mai mult teren după ce Anamaria Prodan a anunțat în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV că renunță la reality-show-ul matrimonial, cu toate că a apărut în promo-ul de prezentare al fermierilor.

Mihaela Rădulescu ar putea fi gazda show-ului Gospodar fără pereche

Sexy-impresara a mărturisit că are prea multe lucruri de făcut și că și-a dat seama că nu ar avea timp fizic și pentru Gospodar fără pereche, așa că și-a anunțat retragerea de la formatul de succes. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este: va fi Mihaela Rădulescu prezentatoarea show-ului, având în vedere că nu mai prezintă nimic în acest moment?

„Intru în perioada de transfer, la fotbal. Noiembrie, decembrie, eu trebuie să muncesc, inclusiv ianuarie. Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să filmez și să fac fotbal. Nu îmi mai ajung 24 de ore”, și-a motivat Anamaria Prodan retragerea. Impresara a spus că familia ei îi cere constant prezența în momentele importante ale vieții lor și astfel și-a dat seama că trec anii stând departe de copii.

anamaria prodan în platoul La Măruță, PRO TV gospodar fără pereche
Anamaria Prodan a declarat că regretă că nu poate petrece mai mult timp cu familia ei. Sursa foto: captură PRO TV

Anamaria Prodan vrea să petreacă mai mult timp cu copiii ei

„Chiar dacă Sarah are 19 ani, are moment când vrea să stea cu mama. Mi-a spus și profesoara că de la 14 ani e singură în America și m-a văzut atât de tare. Chiar are nevoie de mine, mai ales că va avea cel mai important meci de baschet din cariera ei. Mă bucur că producătorii m-au înțeles”, a spus Anamaria Prodan la PRO TV.

„Vine cineva după mine, la fel de puternic, care, o să vezi, o să-i însoare pe toți”, a spus Anamaria Prodan, iar de la această declarație speculațiile că acea persoană ar putea fi Mihaela Rădulescu s-au înmulțit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×