Geanina Ilieș este pregătită pentru încă un copil. „Toate lucrurile vin la momentul potrivit”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
19/04/2020, 23:33
Geanina Ilieș este pregătită pentru încă un copil. „Toate lucrurile vin la momentul potrivit”
Geanina Ilieş este epregătită pentru al doilea copil

Geanina Ilieș este pregătită pentru al doilea copil și își dorește un frățior sau o surioară pentru Patrick. Vedeta trăiește viața perfectă alături de fiul și iubitul său și este convinsă că „toate lucrurile vin la momentul potrivit în viață”.

Geanina Ilieș este pregătită pentru al doilea copil

Geanina Ilieș este foarte fericită alături de Patrick, băiatul pe care îl are din prima căsătorie, și iubitul ei. Cei doi bărbați din viața ei se înțeleg de minune, iar vedeta se gândește să mai aducă pe lume un copil. Este pregătită și ar fi un moment bun pentru familia ei.

„Am fost și voi fi pregătită oricând pentru acest moment. Știu că sună ca un clișeu, dar Patrick pentru mine a fost cel mai frumos dar pe care l-am primit de-a lungul vieții”.

„Și mai știu că sunt multe momente importante din viața mea, care mi-au dat un anumit sentiment de realizare și fericire, însă Patrick este mai mult decât mi-aș fi putut dori vreodată”.

„Este cel mai bun copil din lume pentru mine. Tocmai din acest motiv mă gândesc că, pentru noi, încă un copil ne-ar aduce o bucurie. Și sunt sigură că toate lucrurile vin la momentul potrivit”, a declarat Geanina Ilieș pentru Click.

Paștele, departe de părinți

Anul acesta, pentru Geanina Ilieș Sărbătoarea Sfintei Învieri a fost diferită. Pentru aș proteja familia de noul coronavirus, a decis să se izoleze mai mult și să nu își viziteze părinții.

„Noi, în fiecare an, petreceam Paștele la părinții mei acasă. Din păcate, în acest an, nu am mai putut fi împreună, toată familia. Anul acesta am rămas fiecare la casa lui, ne vom vedea și auzi la telefon și vom ciocni de la distanță ouăle roșii”.

„Este o perioadă cu care mulți dintre noi nu ne-am mai confruntat, o perioadă peste care vom trece, cu siguranță. Trebuie să respectăm aceste norme de distanțare socială pentru binele nostru și al tuturor oamenilor din jurul nostru”, a mai declarat Geanina Ilieș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×