Geanina Ilieş şi-a cumpărat maşină de 100.000 de euro. Cum a fost surprinsă prezentatoarea emsiunii Gospodar fără pereche de la PRO TV

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
29/03/2020, 11:14
Geanina Ilieş şi-a cumpărat maşină de 100.000 de euro. Cum a fost surprinsă prezentatoarea emsiunii Gospodar fără pereche de la PRO TV
Geanina Ilieş şi-a cumpărat maşină de 100.000 de euro. Sursa foto: Facebook

Geanina Ilieş are o viaţă demnă de o prinţesă. Aceasta şi-a luat maşină de 100.000 de euro. Vedeta prezintă emisiunea Gospodar fără pereche de la PRO TV.

Geanina Ilieş şi-a cumpărat maşină de 100.000 de euro

Geanina Ilieș este o răsfaţată a sorţii, scrie click.ro. Vedeta TV are un bolid de aproape 100.000 de euro. Vedeta de la Pro TV a fost surprinsă pe străzile din Capitală, coborând din bolidul alb pe care și l-a cumpărat de curând și cu care se mândrește.

Geanina Ilieș a coborât de la volanul noii sale maşini şi a intrat într-un magazin pentru animale, de unde a făcut mai multe cgestii pentru animalul de casă. S-a urcat din nou la volan şi a plecat liniştită spre casă.

Geanina Ilieş şi-a cumpărat maşină de 100.000 de euro
Geanina Ilieş şi-a cumpărat maşină de 100.000 de euro. Sursa foto: Facebook

Geanina Ilieş nu a purtat mască de protecţie împotriva coronavirus

Mașina pe care Geanina Ilieş şi-a cumpărat-o este un Range Rover Velar. Geanina Ilieș a ales să poarte în oraș o ținută care a avantajat-o. Vestimentația ei a fost compusă dintr-o pereche de pantaloni jeans albaștri, o helancă,  iar peste aceste haine, vedeta de la ProTv și-a pus o blană.

În picioare, Geanina Ilieş, a purtat o pereche de sneakers care au ajutat-o, probabil, la condus.

Chiar dacă suntel în plină epidemie de coronavirus, Geanina Ilieş nu a purtat nicio mască de protecție, deși în mâini a purtat mănuși. Nu se ştie dacă erau de protecţie sau pentru a-i da un aer excentric la volan.

Sunt super entuziasmată că, în sfârșit, pot să spun că mai e puțin și începe Gospodar fără pereche! Mai exact, mai sunt doar două săptămâni până când o să-i descoperiți pe gospodarii mei minunați și curajoasele fete care s-au înscris pentru ei.

Sunt sigură că îi veți îndrăgi încă din prima ediție. Nu a fost ușor să iau la pas toată țara, dar pentru ei chiar a meritat. Veți vedea nu doar gospodari obișnuiți, ci și niște bărbați care chiar știu ce vor de la sufletul lor pereche.

O să avem parte de adevărate povești de dragoste, vom urmări cum fetele sunt mai mult decât hotărâte să își folosească orice atu din mânecă, va fi cu mult umor și energie”, a scris Geanina Ilieș pe rețelele sociale, înainte de începerea emisiunii Gospodar fără pereche.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×